FOTO. Cum arată și cât costă Hummer EV Pick-Up, primul model electric al GM

Autor: Daniel Samoilă 25 nov. 2021 Știri auto

Hummer a anunțat când va ajunge primul model electric la clienți. Compania care produce vehicule de mari dimensiuni a oferit detalii și despre costul mașinii.

Astfel, Hummer EV Pick-up va putea fi livrat încă din luna decembrie pentru locuitorii din Statele Unite ale Americii. Camioneta va costa 100.000 de dolari după ce va fi aplicată subvenția de 12.500 de dolari.

Intră în Galeria FOTO

De asemenea, Hummer a promis că în 2023 va lansa și un SUV full-electric. Tot în acel an vor mai fi și alte modele electrice introduse pe piață de Hummer, dar care vor fi disponibile și la prețuri mai accesibile, urmând să coste 80.000 de dolari.

Autonomia pentru Hummer EV Pick-Up va fi de 530 de kilometri, cu 30 de km mai mică decât cea promisă inițial, în octombrie 2020, atunci când s-au oferit primele detalii despre mașină.

Hummer Pick-Up, primul model electric al companiei

Conform Hotnews.ro, interesul pentru noul model electric al Hummer a crescut în America după ce Joe Biden, președintele țării, a vizitat o fabrică din Detroit și a testat camioneta.

Compania a anunțat că zeci de mii de clienți au depus avansul de 100 de dolari pentru noul model electric.

Versiunea actuală, denumită Edition 1, costă peste 112.000 de dolari, dar producătorul auto promite și o versiune la 100.000 de dolari peste un an.

Totodată, în 2024 va ajunge pe piață și o versiune care va costa 80.000 de dolari.

Reprezentanții companiei GM estimează că SUV-ul electric Hummer ce va fi lansat în 2023 va depăși în vânzări această camionetă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShow



Comentarii
Inchide