FOTO. Cum își încarcă un român Dacia Spring cu un cablu tras de la etajul 3

Autor: Daniel Samoilă 07 dec. 2021 Știri auto

Românii sunt inventivi când vine vorba de improvizații la mașină. Ultimul exemplu ar fi găselnița unui proprietar de Dacia Spring, noul model electric lansat în 2021 de constructorul din Mioveni.

Pe rețelele sociale s-au strâns tot mai mulți proprietari ai modelului Dacia Spring care își împărtășesc pățaniile pe care le au cu prima Dacia pe baterii. Pe grupul de Facebook Dacia Spring România (Oficial), unul dintre utilizatori a publicat o fotografie în care arată cum un vecin își încarcă Dacia Spring.

Pe imagine se poate observa cum proprietarul a scos un prelungitor pe geamul apartamentului unde locuiește și încarcă își mașină. Omul respectiv locuiește la etajul trei și a fost nevoit să improvizeze pentru a-și încărca modelul Dacia Spring.

Postarea a adunat peste 190 de like-uri, zeci de comentarii și mai multe distribuiri. „Dovada că dacă vrei poți…”, „Foarte tare. Bravo lui. Eu încarc de la etajul 1 într-un garaj de lângă bloc”, au comentat alți internauți. Alții, însă, au spus că este periculos ceea ce face proprietarul mașinii.

Se pare că proprietarul care și-a încărcat Dacia Spring cu un prelungitor de la etajul trei este din Florești, o localitate aflată în apropiere de Cluj-Napoca.

Foto – Facebook / Dacia Spring România (Oficial)

Cât costă Dacia Spring și câte comenzi sunt pentru acest model

Dacia Spring a ajuns să coste în luna noiembrie 19.100 de euro. Prețul este pentru varianta Confort Plus. La lansare Dacia Spring costa 18.100 de euro.

Intră în Galeria FOTO

Perioada de așteptare pentru cei care comandă acest model este între opt și zece luni.

Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul. Pentru baterie garanția este de 8 ani sau 120.000 km.

În Europa, Dacia a primit peste 40.000 de comenzi pentru modelul electric Spring, în primele opt luni de la lansare. Nu mai puțin de 7.500 de comenzi au venit de la clienții din România, mai bine de 1.700 de mașini fiind deja livrate.

Dacia a anunțat că are o medie de 5.000 de comenzi pe lună. Modelul Spring este căutat în Europa pentru că este accesibil. Dacia Spring este ușor de utilizat și încărcat și oferă o autonomie de până la 305 km în ciclul WLTP City (partea urbană).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia



Comentarii
Inchide