FOTO. Jaguar, parteneriat cu Baracuta pentru un E-Pace foarte special

Autor: Daniel Samoilă 13 nov. 2021 Știri auto

Compania Jaguar se pregătește să aducă un design nou modelului E-Pace, pe care îl va promova în unele țări din Europa. Jaguar colaborează cu o firmă de îmbrăcăminte pentru design-ul interior al mașinii.

Concret, Jaguar colaborează cu compania Baracuta pentru „căutarea de noi tendințe”, după cum anunță compania. Rezultatul ar fi ceea ce numesc ei „The Next Classic Guide”, un ghid pentru viitorii designeri.

Odată cu lansarea acestui ghid, modelul Jaguar E-Pace va veni și cu o „îmbrăcăminte” pe stilul Baracuta. E-Pace, în formă hibrid plug-in P300e, este vopsit într-o culoare specială numită „Neutro” și prezintă același model tartan pe care Baracuta îl folosește în căptușelile jachetei G9 pe ornamentele ușilor, podeaua portbagajului și pe plafon.

SUV-ul are, de asemenea, sigla Baracuta pe geamul din spate.

Jaguar E-Pace by Baracuta, promovat de influenceri

Odată ce se va lansa stilul Baracuta pentru modelul Jaguar E-Pace, aceasta va fi prezentată în mai multe țări din Europa. Jaguar E-Pace va fi promovat de o serie de influenceri, potrivit carscoops.com.

Designul mașinii va fi prezentat în Marea Britanie , iar apoi se va deplasa în alte țări din Europa. Ediția limitată a mașinii va vizita țări precum Germania, Spania, Olanda, Belgia, Polonia, Austria și Republica Cehă. Turneul se va încheia în Italia, la Milano, odată cu săptămâna modei din 2022.

În fiecare țări influencerii vor urmări care sunt culturile ce alcătuiesc identitatea fiecărei țări.

„Designul este în centrul mărcilor Jaguar și Baracuta. Ambele au creat design-uri clasice care au rezistat de-a lungul timpului și au rămas relevante în fața gusturilor și tendințelor culturale în continuă schimbare.

Prin urmare, a fost grozav să ni se acordă responsabilitatea de a aduce două mărci împreună în această colaborare”, a declarat Anna Albell, designer al Jaguar.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoop.com



Comentarii
Inchide