Jaguar F-PACE primește varianta R-Dynamic Black – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 aug. 2021 Știri auto

Modelul F-PACE R-Dynamic Black beneficiază de un design distinctiv și de specificații particulare. Acestea includ un pachet Black care vine cu finisaje Gloss Black ce se regăsesc pe capacele oglinzilor exterioare, grila radiatorului și ramei acesteia, ramele geamurilor, ornamentele prizelor de aer cu inconfundabila emblemă Jaguar și emblemele spate.

Toate acestea se completează cu jantele de 20 de inchi „Style 1067”, Gloss Black. Etrierele de frână roșii accentuează aspectul distinctiv al roților.

Linia de design este întregită de barele de plafon în culoarea Gloss Black, în locul celor argintii oferite ca opțiune pe modelele de serie, precum și de un plafon panoramic fix. F- PACE R-Dynamic Black este disponibil în întreaga gamă de culori, cu finisaje metalizate, nemetalizate și premium, inclusiv noul Ostuni White.

Interiorul luxos vine cu elemenre din lemn Satin Charcoal Ash și pedale din metal. Funcția de iluminare premium a habitaclului, disponibilă și pe alte variante F-PACE, permite șoferului să aleagă dintre 30 de culori.

Sistemul multimedia și de navigație Pivi Pro dispun de aplicații integrate, inclusiv Spotify și de interfețele Apple CarPlay și Android Auto ca dotări standard. Interfețele Apple CarPlay și Android Auto vor deveni în curând disponibile în varianta wireless.

Modelul F-PACE este disponibil cu motorul hibrid cu alimentare la priză pe benzină P400e, precum și cu o gamă întreagă de motoare Ingenium cu patru cilindri sau șase cilindri în linie pe benzină și pe motorină.

VIDEO

Gama completă de motorizări a lui Jaguar F-PACE cuprinde:

Benzină

-Patru cilindri turbo de 2.0 litri și 250CP
-MHEV cu șase cilindri, supraalimentat cu compresor electric și turbo, de 3.0 litri și 400CP
-PHEV cu patru cilindri turbo de 2.0 litri și 404CP
-V8 supraalimentat de 5.0 litri și 550CP (exclusiv pe SVR)

Motorină

-MHEV cu patru cilindri turbo de 2.0 litri și 163CP
-MHEV cu patru cilindri turbo de 2.0 litri și 204CP
-MHEV cu șase cilindri, cu supraalimentare secvențială, de 3.0 litri și 300CP

Modelul P400e PHEV este cel mai puternic. Motorul pe benzină de 300 CP și motorul electric de 105 kW integrat în cutia de viteze automată produc combinat o putere totală de 404CP și un cuplu de 640 Nm. Această motorizare permite accelerarea de la 0 la 100 de km/h în doar 5,3 secund.

La o stație publică rapidă, încărcarea se face până la 32kW DC, nivelul energiei stocate în acumulator ajungând de la 0 la 80% în doar 30 de minute. La o priză de uz casnic de 7 kW AC, același nivel de încărcare se obține în doar o oră și 40 de minute.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: JLR


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide