FOTO-VIDEO. O cisternă plină cu GPL s-a răsturnat în județul Teleorman

Autor: Daniel Samoilă 12 ian. 2022 Știri auto
FOTO-VIDEO. O cisternă plină cu GPL s-a răsturnat în județul Teleorman

Traficul a fost restricționat în zona localității Balaci (județul Teleorman), fiindcă cu cisternă încărcată cu 12 tone de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat.

Incidentul s-a petrecut în ziua de miercuri, 12 ianuarie. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) din Teleorman anunță că nu sunt scurgeri de gaze, iar zona a fost izolată.

Din fericire, șoferul nu a fost rănit iar cabina în care se afla nu s-a răsturnat.

Autoritățile au luat legătura cu firma de transport care se ocupă de cisternă, iar aceștia au anunțat că vor trimite două macarale pentru a repune cisterna pe roți.

Foto: news.ro

O cisternă plină cu GPL s-a răsturnat în județul Teleorman

Potrivit news.ro, pompierii se află la fața locului și monitorizează situația, una destul de riscantă. Ei vor rămâne la locul accidentului până când cisterna va fi repusă pe roți.

”Intervine Detaşamentul de Pompieri Roşiorii de Vede cu două maşini de stingere, o ambulanţă SMURD şi un echipaj CBRN. Zona a fost izolată.

Se asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor până ce transportatorul va asigura transvazarea gazului şi preluarea cisternei răsturnate”, a transmis ISU Teleorman.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide