FOTO. Porțiunea de drum unde virajul la stânga este interzis prin 20 de indicatoare

Autor: Daniel Samoilă 10 dec. 2021 Știri auto

Pe un drum dintr-un cartier de lângă Sibiu s-a creat un adevărat „spam” de indicatoare care interzic virajul la stânga. Localnicii trebuie să parcurgă kilometri suplimentari pentru a ajunge la locuințele lor.

Strada principală unde se află zeci de indicatoare în care se interzice virajul la stânga se află în Cartierul Arhitecților, care aparține de orașul Cisnădie și se află aproape de Sibiu.

Intră în Galeria FOTO

Având peste 5.000 de locuitori, traficul din cartierul rezidențial de lângă Sibiu a devenit infernal în ultimii ani.

Drumul principal – Calea Cisnădiei – face parte din DJ 106 C și a intrat într-un amplu proces de modernizare. Printre altele, se prevedere lărgirea drumului cu încă o bandă pentru că este traficul intens.

Se lucrează pe toate străzile secundare ale cartierului Arhitecților

Conform turnulsfatului.com, din cauza faptului că se lucrează la modernizarea străzii principală, care face legătură cu celelalte 27 de străzi adiacente, mai multe indicatoare care interzic virajul la stâng au fost amplasate.

Pe toate străzile adiacente se mai poate intra doar dacă virezi la dreapta. Pentru a intra pe străzile din stânga, localnicii trebuie să facă un ocol prin sensurile giratorii.

„A trebuit să ocolesc doi kilometri (în realitate e vorba de mai puțin de un km – n.r.) ca să intru pe strada mea. Adică să merg până la sensul giratoriu care e aproape de marginea cartierului și să întorc, din cauză că nu mai pot intra direct din drumul județean. Deci mă tot plimb ca să ajung acasă, altfel îmi ia poliția banii”, a spus unul dintre localnicii nemulțumiți de această situație, pentru turnulsfatului.ro.

Pentru modernizarea acestui drum, din bugetul județului Sibiu s-au investit peste 5 milioane de euro. Lucrările trebuiau finalizate încă din 2020, dar au fost devansate de patru ori.

Lucrările ar urma să se finalizeze în primăvara anului viitor, mai exact în luna martie.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Turnul Sfatului



Comentarii
Inchide