Fotografii cu noul Abarth 500 au apărut pe internet chiar înainte de prezentarea oficială

Autor: Ionuț Vîlciu acum 4 săptămâni Știri auto

Fotografii cu noul Abarth 500 au apărut pe internet chiar înainte de lansarea oficială. Noul model va fi unul pur electric.

Noul Abarth 500 a apărut într-un set de fotografii spion. Mașina a fost zărită în timpul unei ședințe foto, iar fotografiile au apărut pe internet chiar înainte de lansarea oficială, care va avea loc pe 22 noiembrie.

Fotografiile au fost postate pe contul de Instagram Carzturbo. După cum putem vedea, modelul de performanță electric păstrează esența Fiatului 500 electric. Mașina a primit o bară față nouă, cu text ABARTH proeminent. Grila frontală aduce și ea un aer sportiv care să se potrivească cu restul mașinii. De asemenea, partea frontală a primit și un spoiler contrastant cu restul caroserie.

Modificările continuă și pe lateral, acolo unde vom observa jante de dimensiuni mari, care au emblema Abarth proeminente. Pe lângă jante, putem observa și oglinzile negre, inscripțiile ABARTH și pragurile cu o formă mai agresivă.

Noul Abarth va fi complet electric

Chiar dacă Abarth nu a comunicat nimic concret atunci când vine vorba de performanțe, mașina va fi cu siguranță mai puternică decât actualul Fiat 500 electric. Cea mai puternică variantă a Fiatului 500 electric oferă 118 cai putere și o autonomie de aproximativ 313 kilometri în regim WLTP. Vom vedea cum vor evolua aceste statistici la momentul prezentării oficiale.

Până atunci, putem doar să presupunem că primul vehicul electric care va purta numele Abarth ar putea fi și cel mai puternic model al gamei. Deocamdată, cea mai puternică variantă este Abarth 695 Biposto. Aceasta vine echipată cu un motor capabil să dezvolte 190 de cai putere.

Rămâne de văzut dacă noul model va aduce cifre mai mari. Noul Abarth 500 electric va avea debutul în data de 22 noiembrie 2022, moment în care vom afla mai multe date despre primul model electric al italienilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abarth_Official (@abarth)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carzturbo Instagram


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide