Fotografii și filmări cu Michael Schumacher în comă, de vânzare pentru un milion de lire sterline

Autor: Elena Luchian 23 ian. 2020 Știri auto
Fotografii și filmări cu Michael Schumacher în comă, de vânzare pentru un milion de lire sterline

Fotografii și filmări cu Michael Schumacher în comă au fost scoase la vânzare pentru un milion de lire sterline. Persoana care a reușit să surprindă momentele își păstrează anonimatul.

Eforturile depuse de familia lui Michael Schumacher în ultimii șase ani de a păstra misterul în privința stării fostului campion sunt pe punctul de a fi spulberate. O persoană care s-a aflat în echipa care l-a îngrijit pe Schumacher în ultimii șase ani a încălcat protocolul și l-a fotografiat pe acesta pe patul din locuința sa aflată pe malul lacului Geneva.

Soția lui Schumacher a reacționat prompt, aceasta invocând violarea dreptului la viața privată. Avocații angajați de Corinna au anunțat poliția elvețiană despre încălcarea clauzei de confidențialitate și îi amenință cu urmăriri deosebit de grave pe cei care plănuiesc să dea publicității imaginile cu fostul pilot în comă.

Și agentul neamțului, Sabine Kehm, a reacționat rapid: “Starea de sănătate a lui Michael Schumacher nu este de interes public”, a spus aceasta.

Informațiile referitoare la starea lui Schumacher au fost confidențiale în ultimii șase ani. Niciun detaliu concret nu a trecut de zidurile casei din Elveția în care septuplul campion Mondial este îngrijit în condiții similare celor intraspitalicești de o echipă de medici și fizioterapeuți.

Cum arată Schumi la 6 ani de la accident?

Un neurochirurg italian, Nicola Acciari, a explicat transformările prin care trebuie să fi trecut organismul lui Schumacher în ultimii șase ani. “Este un om complet diferit. Structura organică, cea musculară și cea scheletică s-au deteriorat”, a explicat Acciari.

Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav în timp ce se afla cu familia la schi, în stațiunea Meribel din Alpii Francezi, în decembrie 2013. Acesta a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Grenoble și operat pe creier de două ori, apoi transferat la Lausanne.

Șapte titluri mondiale a cucerit Michael Schumacher în Formula 1, dintre care două cu Benetton, în 1994 și 1995, și cinci la volanul monopostului Ferrari, în perioada 2000 – 2004. Cu el la volan, La Scuderia și-a trecut în cont șase titluri mondiale la Constructori.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide