Fotografii spectaculoase cu noul BMW i7 realizate de celebrul fotograf Nick Knight

Autor: Cristian Gubandru acum 5 zile Știri auto

BMW colaborează cu fotograful de modă şi artistul britanic Nick Knight pentru campania de lansare a noului BMW i7. Nick Knight este unul dintre cei mai vizionari şi influenţi fotografi de modă ai vremurilor noastre.

Noul BMW i7 electric marchează începutul unei noi ere, surprinsă de Nick Knight într-o serie unică de imagini şi videoclipuri. Termenul de artă Forwardism descrie bucuria de a vedea şi simţi viitorul chiar înainte de a fi creat.

Acest concept se referă la întrebarea şi contestarea constantă a convenţiilor comune pentru a avea cele mai bune experienţe posibile şi pentru a crea un viitor mai bun.

Imagini expresive – BMW i7

Rezultatul acestei şedinţe foto este o serie de imagini expresive, senzuale şi în egală măsură inovatoare din punct de vedere estetic, care transformă mental obiceiurile vizuale clasice. Fotografiile şi videoclipurile par a fi pictate cu lumină şi duc privitorul într-o lume plină de culoare, de noi posibilităţi şi emoţii.

„Îmi place ideea că Forwardism înseamnă mai degrabă a merge spre viitor, decât a ne referi la trecut. Pentru mine, acesta este singurul mod în care ne putem exprima cu adevărat şi ne putem stabili obiective provocatoare. De aceea am decis să inversez culorile pentru aceste fotografii şi să lucrez într-un spaţiu de culoare care exprimă ideea: «Este nou, asta este ceva ce nu ai mai văzut până acum». Acesta a fost punctul de plecare pentru acest proiect, pentru a încuraja oamenii să aibă o gândire de avangardă. A fost deosebit de important pentru mine că arată diferit de orice ai văzut înainte”, aşa îşi descrie Nick Knight munca.

Prin colaborările sale creative cu designeri de top, artistul, născut în 1958, s-a impus ca o forţă în lumea fotografiei de modă. Prin obiectivele sale, el contestă noţiunile convenţionale de frumuseţe, abordează probleme sociale controversate şi se joacă cu iluzia şi adevărul.

Acesta experimentează cu pasiune cele mai noi tehnologii şi le combină cu fotografia clasică în lucrările sale. Şi continuă să se reinventeze pe sine şi arta lui.

Campania a fost realizată de agenţia The Game şi regizată de directorul executiv Thim Wagner.

Sursa: BMW


Sursa foto: BMW


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide