În Franța există o revistă despre Dacia. Francezii dau bani ca să citească despre mașina românească

Autor: David Andrei 15 dec. 2020 Știri auto

În Franța există o revistă despre Dacia. Francezii dau bani ca să citească cele mai noi informații despre mașina românească. Dar și fani ai brand-ului de peste hotare se pot abona.

GALERIE FOTO

Daciattitude este prima revistă 100% despre Dacia. Este dedicată atât fanilor, cât și celor care încă nu cunosc prea multe despre brand-ul românesc. Revista a ajuns deja la numărul 21, pe noiembrie și decembrie, iar exemplarele au fost expediate către chioșcurile din Franța și către abonați.

În paginile celui mai recent număr, cititorii vor regăsi informații despre cea de-a treia generație a modelelor Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway. Toate secretele, motorizările, interiorul și echipările celor trei sunt detaliate în paginile revistei.

Cei care cumpără revista vor putea vedea acolo și noua Dacia Spring, primul model electric al producătorului român, care va fi construit însă, în China.

Francezii au realizat și un test de anduranță cu Duster ECO-G 100 și povestesc cum s-a comportat această versiune a SUV-ului construit la Mioveni pe parcursul a 5000 de kilometri. Probleme, defecte și calități, povești inedite fac parte din testul Daciaattitude.

Cât costă revista despre Dacia?

Un exemplar poate fi achiziționat cu 5,90 euro. Dar cei interesați pot apela la o soluție de tip abonament. Abonamentul costă 26 de euro pentru statele membre ale Uniunii Europene, deci și pentru clienții români. Cei din state din afara UE vor plăti 30 de euro.

Revista Daciattitude are un canal de YouTube, profil de Twitter și de Instagram, dedicate fanilor brand-ului, dar și o pagină de Facebook urmărită de aproape 8.000 de utilizatori. Acolo, cei de la Daciattitude publică cele mai recente informații despre modelele constructorului de la Mioveni. Sunt acolo și evenimente dedicate brand-ului, teste și  informații cu privire la prețuri și echipări.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide