Un tânăr a furat două mașini în aceeași noapte. În final a produs un accident grav – FOTO

Autor: ProMotor 03 feb. 2021 Știri auto

Pe data de 2 februarie, un tânăr a furat o autoutilitară. Ulterior el a abandonat-o într-o comună din Argeş, apoi a furat un alt doilea autoturism şi a izbit cu el o altă maşină. Din accident a rezultat rănirea gravă a bărbatului, dar și a altor trei persoane.

În seara de 2 februarie poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani, din Priboieni, ar fi sustras o autoutilitară din localitatea Călineşti, pe care ar fi abandonat-o în comuna Priboieni.

Aici a încercat să fure o altă maşină, dar nu a reuşit. A mai încercat o dată, într-o benzinărie, unde a ameninţat cu cuţitul un cuplu. Apoi a fugit cu autoturismul acestora (un Audi).

Tânărul este în stare critică

„Ar fi sustras, posibil prin acte de violenţă, un autoturism, cu care ar fi fost implicat într-un accident rutier, în localitatea Priboieni. În urma accidentului, au rezultat 4 victime (doi bărbaţi și două femei). Poliţiştii sunt la faţa locului, pentru efectuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeş, pentru Adevărul.ro.

„În urma evenimentului, au rezultat patru victime. Un bărbat în vârsta de 22 de ani este în stare critică. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ şi TIM, iar ceilalţi trei (doua femei şi un bărbat) au fost asistaţi medical de către echipajul de prim ajutor”, precizează  ISU Argeş.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide