GALERIE FOTO Noua Serie 4 mai tare, mai puternică şi cu 40.000 de euro mai scumpă decît “M”

Autor: Alexandru Banu 28 sept. 2016 Știri auto

 


CS vine de la Competition Sport şi bate M-ul. Vor fi 60 de maşini construite, toate cu 20 de cai mai mult decât M4 (450 de cai în total), toate la preţul de 132.000 de euro, bucata. Motorul e acelaşi de 3 litri, turbo, cu mici modificări ca maşina să scoată mai mulţi cai. Cutia de viteze este automată cu 7 trepte şi dublu ambreiaj. BMW M4 CS o să aibă şi Launch Control.

Puterea în plus duce maşina la 100 km/h un pic de tot mai repede (4 secunde în loc de 4.1s). Viteza maximă nu mai este limitată, astfel ca maşina prinde 280 de km/h. Consumul mediu este foarte mic dacă vorbim despre o maşina ca asta: 8.3 l / 100 km. Cel official, din carte, care, desigur, niciodată nu este real.

M4 CS are standard elemente din pachetul M Performance: praguri laterale, difuzorul spate şi în general mai multe elemente din aliaj fibră de carbon – plastic (eleron, carcasele oglinzilor). Şi înăuntru sunt nişte modificări vizibile cu ochiul liber: scaunele, centurile de siguranţă cu alte culori şi o plăcuţă deosebită cu seria maşinii. Sistemul de sunet este Harman Kardon.

BMW o să aibă ân oferta pentru cei 60 de clienţi unici 3 asortimente exterior-interio: Brilliant White exterior cu interior Cohibabraun, San Marino Blue exterior cu interior Individual Shwarz şi Jerez Black exterior cu Goldbraun interior. În preţul de aproape 140.000 de euro va fi inclus şi un curs de pilotaj. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide