Gerard Pique a venit cu o super-bicicletă la meciul de pe Camp Nou – VIDEO

Autor: Marius Vișan 09 iul. 2020 Știri auto

Gerard Pique a lăsat mașina în garaj și a decis să meargă la Camp Nou pentru derby-ul împotriva lui Espanyol pe bicicleta sa electrică.

Sosirea lui Gerard Pique pe Camp Nou a fost una dintre marile noutăți din ultima etapă a derby-ului împotriva Espanyol.

El a lăsat mașina acasă și venit pe Camp Nou pe noua sa bicicletă electrică. Mai multți fotografi l-au prins pe jucătorul în timp ce intra în parcarea subterană a stadionului din Barcelona la viteză maximă. Jucătorul nu era echipat cu cască de protecție.

Intră în Galeria Foto

Deși nu este obligatorie, având în vedere viteza la care bicicletele electrice ajung, este foarte recomandat ca pentru siguranță se se poarte o cască de protecție.

Gerard Pique deține o Greyp G12S („regina” bicicletelor)

Bicicleta lui Pique nu este una obișnuită. Prețul ei este de aproximativ 7.200 de euro. Aceasta se numește Greyp G12S este produsă de compania Rimac. De câțiva ani aceasta este specializată în producerea de hypercar-uri electrice. Pentru a vă face o idee despre ce poate face Greyp G12S, iată câteva specificații:

– are o putere de 12 kW (16 CP)

– viteză maximă pe care o atinge este de 70 km / h

– are o autonomie de 130 km

– cântărește 45,5 kg

-pachet de baterii de 2 kWh

-reîncărcarea completă are loc în 80 de minute

-suspensie frontală: Rockshox Boxxer rc

-suspensie spate: Rockshox VIVID R2C

-anvelope: MAXXIS HOOKWORM 2,5 × 26 ”

-Frâne Shimano Saint

VIDEO

Despre Rimac Automobili

Rimac Automobili este un producător de mașini cu sediul în Sveta Nedelja, Croația, care dezvoltă și produce mașini sport electrice, trenuri de rulare și pachete de baterii. Compania a fost fondată în anul 2009 de Mate Rimac. El avea viziunea de a crea mașina sport pentru secolul XXI. Primul model Rimac Automobili a fost Concept One.

Acesta era un concept de maşină electrică supersport, care va rivaliza cu Bugatti Veyron. Anunţa o putere de 1.088 CP provenită din patru motoare electrice, un cuplu maxim de 3.800 Nm, un demaraj 0-100 km/h în 2,8 secunde, o viteză maximă de 305 km/h, precum şi o autonomie surprinzătoare de 600 km.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Rimac Automobili, YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide