Gest extrem pentru a convinge autoritățile să deszăpezească strada

Autor: George Cristea 16 feb. 2021 Știri auto

Un ucrainean a recurs la un gest extrem pentru a convinge autoritățile să deszăpezească strada. Acesta a sunat la poliție și a declarat că o crimă fictivă, sperând că forțele de ordine vor deszăpezi și drumul când vor veni să-l aresteze.

Intră în Galeria FOTO

Este unul dintre exemplele extreme care arată de ce sunt în stare oamenii pentru deszăpezirea unui drum. Greu de înțeles pentru noi, cei din sud, neafectați de zăpezile căzute în ultimele zile, dar perfect de înțeles pentru cei care rămân rupți de lume zile în șir în lipsa unui drum practicabil.

Bărbatul, locuitor al unui sat din nord-vestul Ucrainei, a sunat în weekend la poliție declarând că l-a ucis pe concubinul mamei sale cu un cuțit. El a precizat că victima „nu mai dă semne de viață” și a adăugat că polițiștii ar face bine să vină cu un plug de deszăpezire, pentru că „nu este posibil să ajungă la el acasă în alt mod”, a explicat purtătoarea de cuvânt a poliției din Cernihiv.

La fel ca în mare parte a Ucrainei, în regiunea Cernihiv au căzut în ultimele zile importante cantități de zăpadă și stratul depus a depășit 50 de centimetri. Ce nu știa ucraineanul inventiv este că polițiștii ucraineni, la fel ca și colegii lor din țări mai descurcărețe, dispun de vehicule speciale, capabile să circule în orice condiții, inclusiv pe zăpadă.

Gest extrem pentru ca autoritățile să deszăpezească strada: Tentativă nereușită

Sosiți cu un astfel de vehicul, polițiștii au descoperit că pretinsa victimă plesnea de sănătate și că nimeni nu o atacase sau supărase cu ceva. Bărbatul care a sunat nejustificat la poliție și-a recunoscut fapta. Gestul său este cu atât mai dubios, cu cât drumul fusese deja deszăpezit de autoritățile locale, dar nu la nivelul de calitate așteptat de ucrainean.

Din fericire, amenzile în Ucraina nu sunt înspăimântătoare, cu toate că raportat la veniturile locale ar trebui să își îndeplinească scopul propus. Descurcărețul bărbat ar putea primi o amendă care echivalează cu 3,5 euro pentru apel abuziv.

Și în România au căzut zăpezi importante în weekend, ceea ce i-a forțat pe turiștii de la Rânca să pună mâna pe lopeți pentru a-și scoate mașinile de sub doi metri de zăpadă.

sursa: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide