Sperietură teribilă pentru două persoane aflate într-o mașină. Nu le-a venit să creadă ce a căzut pe mașină – VIDEO

Autor: Marius Vișan 05 apr. 2021 Știri auto
Sperietură teribilă pentru două persoane aflate într-o mașină. Nu le-a venit să creadă ce a căzut pe mașină – VIDEO

Știi că este timpul să pui bani la loterie când un bloc de gheață cade pe mașină, dar scapi nevătămat. Asta i-am încuraja pe acești tineri norocoși să facă, după ce au scăpat în mod miraculos de o bucată de gheață care a spulberat parbrizul mașinii.

În Rusia, la sfârșit de martie, este încă iarnă în toată regula. Asta reiese și dintr-o filmare publicată de curând pe YouTube. În imagini putem vedea o situația care se putea finaliza tragic pentru pasagerii unei mașini.

Un bloc de gheață a căzut pe mașina în care se aflau, imediat după ce s-au urcat în autovehicul. O camera de supraveghere surprinde momentul în care un tânăr se urcă în autovehicul și imediat o bucată de gheață desprinsă de pe o clădire cade pe mașină.

Sperietură teribilă pentru doi ruși

Bucata uriașă de gheață a căzut la 50 de metri înălțime, de pe acoperișul unei clădiri din orașul Kola, din Rusia și, din fericire, parbrizul robust a preluat forța.

Persoanele aflate la bord au ieșit după impact, inclusiv șoferița. În graba ei de a părăsi cât mai repede autoturismul, ea a uitat, probabil, să tragă frâna de mână, iar mașina a pornit la vale cu spatele.

Întregul incident s-a terminat până la urmă cu bine pentru cei doi oameni, dar mașina a suferit câteva avarii, informează Adevărul.ro.

VIDEO

Dacă ar fi reușit să tragă frâna de mâna, sau să pună în ”park” (valabil pentru mașinile cu cutie de viteze automată), probabil că singura pagubă ar fi fost parbrizul spart. Totuși, acum mașina are niște avarii și în partea din spate după ce s-a oprit într-un zid.

Din fericire, nici o altă mașină nu circula în acel moment pe drumul cu care se intersecta autoturismul scăpat de sub control, așa că nu au existat alte mașini implicate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide