Ghinion la dublu. A fost lovită de mașină când mergea cu un scuter și a căzut în canal

Autor: David Andrei 16 aug. 2020 Știri auto

O tânără a avut ghinion la dublu. Femeia a fost lovită de o mașină în timp ce se deplasa cu un scuter. În urma impactului, a fost aruncată într-un canal.

GALERIE FOTO

O tânără din Brazilia a devenit personajul principal al unui clip viral. Femeia în vârstă de 27 de ani se deplasa pe scuter când o mașină i-a tăiat calea. Scuterul ei a fost lovit și trântit pe asfalt. În urma impactului, tânăra a fost aruncată din șa direct într-un canal descoperit, aflat lângă bordură.

Incidentul a avut loc într-un orășel din nordul Braziliei, Paragominas. Camerele de supraveghere din intersecție au surprins momentul accidentului pe 5 august. Filmarea a apărut pe canalul ViralHog. În imagini se poate vedea cum un Chevrolet Prisma de culoare roșie virează la stânga fără ca șoferul să vadă scuterul care îi venea din partea dreaptă și căruia ar fi trebuit să-i acorde prioritate.

Operațiunea de salvare a tinerei care a ajuns de pe scuter în canal

Șoferul a alertat alți participanți la trafic. Un bărbat care se deplasa și el pe două roți a coborât în canal pentru a o găsi pe femeie. Între timp, mai mulți trecători au ridicat o placă din pavaj pentru a avea acces la galeria în care căzuse tânăra. Câteva secunde mai târziu, a fost scoasă din canal. Încă vizibil șocată de impact, aceasta a reușit să stea în picioare câteva secunde.

Tânăra nu mai purta cască în momentul în care a fost scoasă din canal. Cel mai probabil, a scos-o singură după căzătură. Mayara Santos a suferit o contuzie la coloană și are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Șoferul a anunțat că va oferi sprijin financiar pentru ca Mayara să se refacă în totalitate. Surprinzător, nimeni nu a chemat nici poliția și nici salvarea, iar familia tinerei nu a depus plângere la adresa șoferului neatent care putea provoca o tragedie.

VIDEO (Imagini cu un puternic impact emoțional):

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide