Un tânăr de 17 ani a intrat cu scuterul în autospeciala Poliţiei

Autor: Marius Vișan 08 mai 2020 Știri auto
Un tânăr de 17 ani a intrat cu scuterul în autospeciala Poliţiei

Un tânăr a intrat cu scuterul în autospeciala unui echipaj de Poliţie. Întâmplarea a avut loc în momentul în care polițiștii au încercat să îl oprească pe tânăr pe o stradă din Hunedoara.

Un adolescent a produs un accident chiar în faţa unui echipaj de Poliţie. Aflaţi pe strada Urcuşului din Hunedoara, poliţiştii Biroului Rutier au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui motociclu.

Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor

„Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, din Hunedoara, nu a oprit la semnal şi, întrucât nu a adaptat viteza pe un carosabil acoperit cu criblură nu a mai putut controla motociclul şi s-a oprit numai după ce a tamponat în partea din faţă autospeciala de poliţie oprită în zonă”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Poliţiştii au stabilit că motociclul implicat în tamponare nu este înmatriculat şi are număr fals de înmatriculare. În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale, informează Adevarul.ro.

În 2020 mai multe mașini ale Poliției au fost implicate în accidente

Cazul de la Hunedoara nu este singular. În ultima perioadă mai multe mașini ale poliției au fost implicate în accidente rutiere. Cel mai cunoscut este cazul din Prahova.

La începutul lunii mai o altă masină de poliție a fost spulberată de tren la o trecere la nivel cu calea ferată în județul Prahova. Patru persoane, trei jandarmi și un polițist local, se aflau la bord.

Autospeciala de poliție nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovită în plin de trenul personal 16680, care circula pe ruta Urziceni-Ploiești Sud.

Echipajul de poliție se afla în misiune. „Accidentul a survenit pe fondul neasigurării temeinice la traversarea căii ferate”, a declarat comisar șef Adrian Iacob, Serviciul Rutier Prahova.

Surse neoficiale susțin că șoferul ar fi văzut că garnitura de tren se apropia, dar a considerat că are timp să treacă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide