Ghinion sau noroc? Momentul în care un Logan ia foc chiar lângă mașina de pompieri

Autor: Promotor 23 iul. 2021 Știri auto

Un șofer de Logan se gândește acum dacă a fost norocos sau ghinionist. I-a luat foc mașina în mers, dar întâmplarea a făcut ca, exact în acel moment, o autospecială de pompieri să treacă pe lângă el.

GALERIE FOTO

Un șofer de Logan a oprit chiar înainte de a intra într-o intersecție, din cauza unei defecțiuni la mașină. Cisterna din fața sa pătrunde în intersecție, dar el rămâne pe loc. Șoferul unei autospeciale de pompieri se vede nevoit să ocolească Loganul care nu mai poate înainta. În acel moment, mașina se aprinde ca o torță. În spatele său apare și un Duster, care își continuă apoi drumul.

Cei din Loganul cuprins de flăcări, un bărbat și două femei, deschid portierele și ies la timp. Pompierii din autospeciala care se afla chiar lângă Logan văd flăcările și coboară. În câteva secunde, cu un furtun cu apă, reușesc să stingă incendiul. Nu știm cât de avariată este mașina. Dar capota deschisă nu pare să fi fost afectată prea tare de foc. Cu siguranță, anvelopele de pe puntea față s-au topit pentru că flăcările care au izbucnit în compartimentul motor au ajuns la ele.

Nicio persoană nu a fost rănită. În imagini se poate vedea cum un pompier încearcă să-l consoleze pe șoferul păgubit. Ghinionul de a-și vedea mașina în flăcări a fost compensat de norocul de a avea o autospecială de pompieri în imediata apropiere.

Imagini virale cu întârziere cu un Logan care a luat foc în Brazilia

Incidentul a avut loc la periferia orașului Guaiba din Brazilia. Imaginile nu sunt noi, ci din vara anului 2019, dar au devenit acum virale. Mașina albă din imagini nu este o Dacia Logan, ca aceea care se comercializează la noi. Este, de fapt, un Renault, construit în Brazilia pentru piața sud-americană. Logan III nu a ajunsă încă acolo. Logan II, în schimb, are un preț de pornire de 69.990 de reali, echivalentul a 11.410 euro.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide