Gigi Becali, primul posesor de Mercedes-Maybach GLS din România, la volan după ce i-a fost suspendat permisul

Autor: David Andrei 23 mai 2021 Știri auto

Gigi Becali a fost surprins la volan la nici trei săptămâni de când permisul său de conducere a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile. Ce s-a întâmplat, de fapt?

GALERIE FOTO

Gigi Becali își conduce din nou noul Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, fiind primul român care a cumpărat SUV-ul de lux. Se întâmplă la 17 zile de când patronul FCSB a fost prins de radar circulând cu peste 100 km/h în localitate Drăganu din județul Argeș.

Becali s-a ales atunci cu permisul suspendat și a fost nevoit să plătească o amendă de 1.305 lei. Acesta a primit atunci o dovadă de circulație valabilă pentru o perioadă de 15 zile, adică până la data de 18 mai.

Pe 20 mai însă, a apărut în fața jurnaliștilor la volanul noului său Maybach.

Cum a urcat Gigi Becali la volan dacă dovada a expirat pe 18 mai?

Contrar aparențelor, Gigi Becali a urcat la volan legal. ProSport scrie că patronul FCSB a depus o contestație pe 14 mai, iar dovada este pe portalul instanțelor de judecată. (vezi GALERIA FOTO).

“Am luat permisul înapoi.am făcut contestație, iar cu grefă, am luat permisul. Eu respect legile țării”, a explicat Gigi Becali.

Despre Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC

Prezentat oficial anul trecut, Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC este pus în mișcare de un motor V8 biturbo de 4.0 litri, echipat cu funcție EQ Boost. Unitatea dezvoltă 585 de cai putere și un cuplu de 730 Newtoni metru. Funcția EQ Boost îi asigură 22 de cai putere și 200 Nm în plus.

Resursele sunt expediate către ambele punți prin intermediul unei transmisii automate 9G-Tronic cu nouă rapoarte și al unui sistem de tracțiune integrală 4MATIC.

În România, SUV-ul de lux are un preț de pornire de 184.770 de euro. “E numai una în România acum. Eu am luat-o pe prima”, povestea Gigi Becali chiar în ziua în care a rămas fără permisul de conducere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProSport



Comentarii
Inchide