Gluma făcută de un posesor de Dacia Duster și de care râd acum mii de oameni

Autor: David Andrei 12 iun. 2021 Știri auto

Un posesor de Dacia Duster a făcut o glumă de care râd acum mii de oameni. Le-a arătat polițiștilor stopurile în formă de cruce ale SUV-ului său și i-a întrebat pe polițiști dacă mai are nevoie de asigurare în acest caz.

GALERIE FOTO

Fotografia publicată pe pagina Polițiștii au umor arată un stop de Dacia Duster cu forma accentuată în așa fel încât să semene și mai bine cu o cruce. “Doresc să știu dacă, în cazul de față, mai este necesară asigurarea auto”, a întrebat în glumă un tânăr pe nume Andrei.

Polițiștii i-au răspuns amuzați. “Da, Andrei. Și în acest caz, asigurarea auto este obligatorie.”

Postarea a adunat rapid peste 2.000 de reacții, aproximativ 100 de comentarii și a fost distribuită de 160 de persoane până la ora publicării materialului nostru.

“Nici de centură nu mai ai nevoie în cazul de față!”, i-a răspuns un utilizator. Un altul, în schimb, îi transmite să nu se bazeze pe stopurile de la Dacia Duster, în ciuda faptului că acestea demonstrează că este o persoană credincioasă. “Și bisericile au paratrăsnet, știi?”, îl avertizează pe șoferul glumeț.

Posesorul de Dacia Duster nu mai poate face aceeași glumă când apare Duster facelift

Posesorul de Dacia Duster cu stopuri care imită forma unei cruci nu va mai avea motiv de glumă când își va face apariția Duster facelift. Potrivit presei franceze, modelul ar trebui să fie dezvăluit oficial la sfârșitul acestei luni.

Până când vom vedea fotografiile oficiale, ne mulțumim cu cele surprinse de fanii Dacia. Imaginile publicate pe grupul Dacia Duster Trails & Technical arată o mașină cu faruri și stopuri complet noi. Acestea preiau forma literei “Y”, cunoscută deja de la noile Logan și Sandero. Sunt și singurele schimbări majore în ceea ce privește designul exterior al SUV-ului construit la Mioveni.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide