Google Street View a surprins momentul unui accident bizar

Autor: George Cristea acum 2 ani Știri auto

Google Maps Street View a surprins momentul unui accident bizar în care a fost implicat un camion care transporta băuturi. Nu este prima dată când imaginile de pe Street View surprind momente dramatice.

Intră în Galeria FOTO

Street View este o unealtă foarte utilă pentru orientare, fiind folosită de milioane de oameni din lumea întreagă. Aparent, nu doar pentru orientare, ci și pentru amuzament, pentru că imaginile surprinse de mașinile Google sunt uneori hilare. Sau dramatice.

În cazul de față, ambele adjective sunt potrivite cu situația complicată în care a fost surprins șoferul unui camion cu marfă. Acesta conduce o mașină în a cărui remorcă sunt vizibili doi paleți cu băuturi. Imaginile arată cum șoferul face stânga  într-o intersecție o manevră care nu anunță nimic special. Numai că viteza la care este negociat virajul este mult mai mare decât ar trebui.

Dinamica unui accident bizar surprins de Google Street View

Imaginile devin mai dramatice pe măsură ce exploararea Google Maps se face pe direcția de deplasare a camionului. Din imagini se observă cum încărcătura mașinii se înclină periculos, pe măsură ce camionul întoarce. Este evident din imagini că marfa din camion nu a fost ancorată corespunzător, iar virajul la stânga a reușit să dezechilibreze cei doi paleți cu băuturi. Încă două mișcări din încheietura mâinii cu mouse-ul arată adevărata definiție a dezastrului pentru cel care conduce mașina.

Ambii paleți încărcați cu sticle de băutură s-au răsturnat, căzând din mașină pe stradă. În imagini se vede că unele sticle s-au spart, iar lichidul s-a scurs pe carosabil. Imaginile nu arată și fața șoferului, din motive de confidențialitate, dar suntem siguri că aceasta este roșie de furie.

Imaginile au fost postate pe Reddit în secțiunea americană a site-ului, având ca singură explicație „Oops”. Nu este prima oară când Google Maps arată astfel de imagini în Street View. Relativ recent, un iepure a fost fotografiat în plin zbor, aparent după ce a fost spulberat de mașina celor de la Google.

sursa: Express.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide