Grav accident rutier la Sibiu: Patru persoane decedate – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 23 iul. 2021 Știri auto

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață la Sibiu, între un autoturism Dacia Duster și un autotren. Toate cele patru persoane care călătoreau în Duster au decedat. Acesta este doar unul dintre numeroasele accidente de acest fel produse în țară în ultimele 24 de ore.

Intră în Galeria FOTO

Se înmulțesc accidentele grave produse prin impactul unui autoturism cu un autotren. Dată fiind diferența substanțială de masă dintre aceste vehicule, astfel de accidente au adesea consecințe grave pentru pasagerii mașinii mai mici. După ce joi un șofer și-a pierdut viața pe șoseaua de centură a Bucureștiului când a pătruns pe contrasens și a lovit un TIR care circula din sens opus, vineri dimineața erau deja consemnate două astfel de accidente.

În cel mai grav dintre acestea, patru persoane și-au pierdut viața la Sibiu. Șoferul unei mașini în care se aflau încă trei oameni nu ar fi acordat prioritate la intersecția cu un drum național și s-a izbit de un autocamion. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Potrivit ISU Sibiu, accidentul a avut loc vineri pe Calea Șurii Mici la intersecția cu DN7H.

„Vorbim despre un accident rutier deosebit de grav petrecut la ieșirea din Sibiu, zona aeroport. Din prime cercetări, șoferul autoturismului nu a acordat prioritate în intersecție, a intrat în TIR și a fost proiectat în alt vehicul. Vorbim de 4 victime decedate, toate se aflau în primul autoturism implicat în accident. E vorba de 4 adulți, 2 bărbați și 2 femei”, a spus Elena Welter, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Grav accident rutier la Sibiu. Alte accidente similare, în țară

Şi în Iaşi, un TIR a fost implicat într-un accident grav cu un autoturism. Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Poieni, comuna Schitu Duca, din judeţul Iaşi. Ambele victime din autoturism au rămas încarcerate, astfel că la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD, SAJ şi de la descarcerare.

Şoferul autoturismului, un bărbat de 33 ani, a fost găsit în stare de inconştienţă, iar pasagerul din dreapta, o femeie de 31 ani, era încarcerată, dar conştientă. Echipele medicale au constatat decesul bărbatului, iar femeia a fost transportată la spital, având multiple politraumatisme. Şoferul TIR-ului a refuzat evaluarea medicală, au anunţat poliţiştii.

Un accident similar s-a produs și pe DN22 ( E87) în zona orașului Măcin, din județul Tulcea. Din fericire, acest accident a fost mai puțin grav. În urma evenimentului, au rezultat patru victime neîncarcerate (un bărbat și trei femei), conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide