Impact violent pe Centura Capitalei. Șofer rănit grav după ce a lovit frontal un TIR

Autor: Elena Luchian 22 iul. 2021 Știri auto

Un accident grav a avut loc pe Centura Capitalei, în această dimineață. Un autoturism marca Audi a lovit frontal un TIR. Șoferul a fost grav rănit.

GALERIE FOTO

Mașina a fost spulberată în urma impactului frontal, iar bărbatul aflat la volan a fost grav rănit. Incidentul s-a produs pe Centura Capitalei, la kilometrul 4, în zona localității Chiajna. Un autoturism marca Audi a lovit frontal un TIR care circula regulamentar din sens opus, a anunțat Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General de Poliție. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat în mașina distrusă.

Martorii susțin că primii care au ajuns lângă autoturismul zdrobit au fost pompierii de la o reprezentanță auto aflată în zonă. Aceștia au forțat portiera, au constatat că victima are puls și au acordat primul ajutor până la sosirea echipajului SMURD și a echipei de descarcerare.

Ulterior, un elicopter SMURD a aterizat pe carosabil pentru a-l prelua pe șoferul grav rănit și pentru a-l transporta la o unitate medicală. Șoferul se afla singur în mașină în momentul accidentului. Șoferul TIR-ului nu a fost rănit. Dar impactul a fost atât de puternic, încât puntea față a autotrenului s-a rupt, pur și simplu. Bucăți din cele două vehicule s-au împrăștiat pe o rază de zeci de metri.

Traficul a fost blocat zeci de minute pe Centura Capitalei, o zonă oricum aglomerată. Coloanele de mașini s-au întins pe o distanță de peste 3 kilometri pe ambele sensuri de mers.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cu precizie condițiile în care s-a produs acest accident.

[în curs de actualizare]

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide