Honda a publicat un teaser video cu noua generație Type-R

Autor: Mihai Morcovescu 16 ian. 2022 Știri auto

Așa cum a promis, producătorul nipon de automobile Honda a adus la Salonul Auto de la Tokyo un prototip al viitoarei generații Civic Type R. Cu acest prilej, japonezii au publicat și un teaser video cu sedanul lor de performanță.

Noua Honda Civic Type R va debuta în prima jumătate a anului 2022

În filmulețul dat publicității apare un prototip Civic Type R, în timpul testelor efectuate pe legendarul circuit de la Suzuka. Mașina este acoperită cu un model de camuflaj roșu, negru și alb, care a fost special creat pentru sportiva producătorului japonez.

Cu toate acestea, sunt vizibile clar câteva dintre detaliile estetice ale noului model de la Honda. Astfel, se pot observa blocurile optice față/spate, grila radiatorului, jantele finisate în negru mat, cele trei țevi ale sistemului de evacuare montate central în difuzor și eleronul posterior.

Constructorul nu a dezvăluit nici de această dată specificațiile tehnice. Dar, foarte probabil, modelul va prelua motorul cu patru cilindri turbo de 2,0 litri de pe generația anterioară.

Propulsorul produce o putere maximă de 310 CP și 400 Nm de cuplu. Resursele sunt trimise către puntea față prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu șase trepte.

Noua Civic Type R își va face debutul oficial în prima jumătate a acestui an.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Honda, capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide