Honda Prelude ar putea fi readusă la viață sub forma unui nou coupe electric

Autor: Ionuț Vîlciu 28 oct. 2023 Știri auto
Honda Prelude ar putea fi readusă la viață sub forma unui nou coupe electric

Producătorul japonez ne oferă prima imagine oficială cu un concept ce ar putea marca revenirea unui nume celebru în gamă, Prelude. Viitoarea generație va fi exclusiv în format pur electric.

Salonul Mobilității din Japonia ne-a adus multe concepte, printre care și unul foarte important de la Honda. Producătorul japonez a publicat prima imagine cu un nou concept pur electric, intitulat Prelude. După o pauză de 22 de ani, acest nume celebru revine și se pare că vom avea de-a face un coupe de performanță ce va fi integrat în gama Honda în anii ce urmează.

Numele de Prelude are o istorie bogată în cadrul brandului Honda, fiind purtat de o serie de mașini sport care au fost apreciate de pasionații auto. Producătorul japonez readuce la viață numele după o pauză de peste 20 de ani cu ajutorul conceptului Prelude.

Singura imagine pe care Honda a publicat-o ne prezintă un coupe zvelt, care aduce aminte de modelele din trecut, dar care înglobează și trăsături moderne de design.

Honda ar putea readuce în gamă modelul Prelude

Primul lucru care captează imediat atenția este partea frontală, dominată de farurile subțiri, care sunt unite pin intermediul unei benzi LED. De asemenea, bară frontală este destul de agresivă, grație unui splitter bine sculptat, integrat frumos în bara frontală de protecție. Jantele de dimensiuni mari umplu pasajele aripilor. De asemenea, observăm anvelope de înaltă performanță ce îmbracă jantele de dimensiuni mari și frâne performante cu etriere albastre.

Nu avem imagini cu partea din spate, dar se poate observa că mașina este echipată cu un spoiler destul de subtil, care ar trebui să-i confere un aspect mai agresiv, per total. În plus, în afara faptului că a specificat că este un vehicul complet electric, Honda nu a divulgat alte detalii despre conceptul Prelude. Timpul ne va spune dacă modelul va ajunge în producția de serie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Honda


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide