Hoţia de cartier este mama inovaţiilor. Nu încercaţi manevra asta!

Autor: Alexandru Banu 27 feb. 2018 Știri auto
Hoţia de cartier este mama inovaţiilor. Nu încercaţi manevra asta!

Sunt momente în viaţa asta cruntă în care fiecare dintre noi se gândeşte să dea un tun şi să fugă pe o insulă. Ar fi un venit însuşit infinit mai rapid decât să munceşti 8 ore pe zi, 40 de ani de zile. Să faci power point-uri şi să completezi zilnic un raport mincinos de activitate. Cei mai mulţi visează la asta când stau pe WC sau maximum 1 minut după o frustrare survenită unui cert cu şeful. Din acest motiv ne uităm la filme cu jafuri perfecte şi spargeri inteligente. Ţinem cu hoţii. De ce? Conştiinţa noastră vorbeşte. Hai că poate scapă la secundă de poliţie. La final îşi împart banii într-un garaj sau pe un şezlong în Bora Bora (insula, nu VW-ul). Astea sunt loviturile grele.

Mai sunt însă şi găinari care trăiesc de pe o zi pe alta cu mărunţiş şi-i duce mintea la nişte inovaţii de rămâi fără vorbe. Oamenii ăştia chiar au potenţial şi ar trebui folosiţi. Undercover sau pe faţă, poliţia să-şi facă treaba cu ei şi noi să stăm liniştiţi să ne vedem toată viaţa de cele 8 ore pe zi la muncă.

Ultima tehnică absolut extraterestră vine din SUA. Un individ a furat mii de dolari de la spălătorii folosind aşa-zisul truc al pescarului. O să vedeţi de unde vine denumirea asta. Cum opera hoţul? A laminat o bancnotă de 20 de dolari, a legat gută de ea (aţi văzut de unde denumirea?) şi a băgat-o de N ori în automate la spălătorii. După ce aparatul îi “halea” bancnota, hoţul apăsa butonul “rest”. Aparatul îi dădea rest după selecţia celui mai ieftin program de spălare, apoi el trăgea înapoi banconta laminată şi legată cu gută. Fiind laminată, nu se rupea în momentul în care el o extrăgea din aparat.

Solduri. BMW X6 la un preţ de nu-i poţi rezista

Hoţul care are între 50 şi 60 de ani nu s-a ferit prea multe de camere. Şi-a lăsat numărul de înmatriculare la vedere, nici nu şi-a coperit faţa, iar singurul lucru pe care îl făcea pentru protejarea personală era să şteargă amprentele de pe automatul de plată. Într-o singură zi a furat 700 de dolari de la o spălătoria Splash N Shine din Boardman Township, o suburbie din Youngstone, Ohio. Din Indiana, alt stat, a mai furat astfel încă 1.000$ din două spălătorii.

Autor Alexandru Banu

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide