Hoții au furat farurile de pe un Porsche Taycan, lăsând mașina ciopârțită – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 25 ian. 2024 Știri auto

Un Porsche Taycan a fost de-a dreptul ciopârțit pentru a i se fura farurile. Hoții au distrus partea frontală a mașinii.

Furturile de piese de pe mașini nu sunt o noutate. Adesea vedem că se fură oglinzi, catalizatoare, jante sau radiouri. Sunt incidente ce au loc frecvent, tocmai de aceea vă sfătuim întotdeauna să parcați mașina într-un loc cât mai circulat și bine iluminat, pentru a descuraja furturile.

În cazul de față, hoții au decis să fure un set de faruri de pe un Porsche Taycan Cross Turismo. Utilizatorul de Reddit No_Supermarket9751 a postat fotografii cu întâmplarea ciudată ce i s-a întâmplat prietenului său, iar rezultatul final este cât se poate de dubios.

Au furat farurile de pe un Porsche Taycan, dar au distrus toată partea frontală a mașinii

Potrivit postării, incidentul a avut loc în orașul german Dusseldorf. Mașina era parcată pe stradă, iar hoții au tăiat aripile frontale pentru a deconecta farurile de pe mașină. Rezultatul „muncii” acestora arată de parcă cineva a încercat să deschidă o conservă. Potrivit informațiilor, proprietarul a sunat la poliție, iar autoritățile investighează cazul.

Mașina nu va mai putea fi folosită până nu primește un nou set de faruri și noi aripi frontale, pentru că cele vechi au fost complet distruse în urma actului de vandalism. Reparația nu va fi deloc ieftină, deoarece farurile pot avea prețuri de până la circa 3.500 de euro per bucată, la care se adaugă două aripi, ornamentele acestora, vopsirea etc. De asemenea, proprietarul va avea nevoie și de motorașe și module de control noi.

Se pare că nu este prima dată când hoții atentează la farurile unui Porsche Taycan, deoarece au mai existat antecedente. De asemenea, în trecut hoții obișnuiau să fure farurile primei generații Cayenne, ce puteau fi scoase fără a tăia caroseria. În urmă cu un deceniu, în 2012, a existat un val de furturi de faruri Porsche în Amsterdam, deși hoții olandezi au fost mult mai blânzi cu abordarea lor. Pe atunci, poliția bănuia că unitățile cu xenon erau folosite ca lumini de cultivare pentru marijuana.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Reddit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide