Câți bani cere un vânzător pentru acest BMW făcut praf și cu airbagurile sărite?

Autor: ProMotor 09 mart. 2020 Știri auto

Se vinde un BMW i3 făcut praf și cu airbag-urile sărite. Nimic neobișnuit până acum. Dar prețul produce reacții amuzante printre cei care văd anunțul.

Intră în GALERIE FOTO

Pe site-ul mobile.de este de vânzare un BMW i3 care a ieșit foarte avariat dintr-un accident. Văzută din partea stângă, mașina pare intactă. Dar dacă o vezi din față sau din dreapta, te convingi că a fost declarată daună totală.

Acest BMW i3 nu mai are faruri, a rămas fără un proiector, oglinda din dreapta a zburat în impact, capota este făcută acordeon, bara este ruptă și nici aripa față, acolo unde este portul de încărcare, nu se ține prea bine. Geamul dreapta față este spart, iar anvelopa din dreapta spate a sărit de pe jantă. Montantul față este și el îndoit, la fel este și pragul de pe acea parte.

Mai mult, se vede clar că airbag-ul șoferului a fost declanșat în impact.

Mașina îi aparține unui bărbat din Budapesta, care o vinde pentru nu mai puțin de 10.2000 de euro sau puțin peste 49.000 de lei.

Ce dotări are BMW-ul cu airbagurile sărite?

BMW-ul i3 cu Range Extender de vânzare în Ungaria este echipat cu un motor electric și un motor termic în doi cilindri cu o cilindree de 647 cc, plus o listă lungă de dotări.

Mașina are sistem de navigație, ecran tactic, sistem de monitorizare a presiunii în anvelope și sistem de control al tracțiunii. Pe listă se află și airbag-urile, dar din moment ce unul dintre ele este sărit, vânzătorul ar trebui să numere… cu unu mai puțin.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide