Hoții i-au dezmembrat mașina parcată chiar în fața casei. Un Mercedes C-Class AMG a fost lăsat pe cărămizi – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 14 dec. 2020 Știri auto

S-a întâmplat în localitatea Marsh Lane, Regatul Unit. Niște hoți au dezmembrat un Mercedes parcat chiar în fața casei proprietarului.

Aceștia au demontat ușile mașinii, capota, capacul portbagajului, roțile, scaunele din față, iar la final au furat chiar și câteva pachete cu dulciuri aflate în mașină.

Proprietarul mașini, Paul Hampton și soția acestuia Jacqui Heeley au fost treziți la 5 dimineața de un vecin care le-a spus să-și verifice mașina parcată în fața locuinței, un Mercedes C-Class AMG cumpărat în urmă cu doi ani cu suma de 16.500 de lire sterline.

Aceștia au presupus că a fost atins de o altă mașină, însă au rămas surprinși să vadă că din ea mai rămăsese aproape doar scheletul, lăsat pe câteva cărămizi.

Mașină de 16.500 de lire sterline, lăsată pe cărămizi

Bara de protecție față și farurile au fost parțial îndepărtate, sugerând că hoții s-au speriat în timp ce le demontau și au fugit de la fața locului, și nu au mai apucat să le fure.

Paul, 56 de ani, din West Bromwich, a spus: „Am ieșit din casă pe ușa din față și pur și simplu nu mi-a venit să cred ce am văzut. „Hoți au lăsat aripile mașinii intacte și nu s-au găsit urme de amprente. Aceștia par a fi profesioniști care lucrează într-o echipă de cinci sau șase persoane”, mai declară proprietarul.

Paul a mai adăugat: „Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva până acum. Aproape că mă face să nu-mi mai cumpăr o altă mașină. Era mai bine dacă aveam o rablă de 500 de lire pe care hoții puteau să o fure liniștiți.”

Imaginile șocante, care pot fi văzute mai jos, arată rămășițele scheletice ale mașinii aflate în fața casei proprietarului.

Acum fiica sa vitregă, Emily Heeley, în vârstă de 21 de ani, i-a îndemnat pe șoferi vecini să își parcheze mașinile într-o altă locație, mai sigură, în încercarea de a descuraja infractorii să dezmembreze și alte vehicule parcate în zonă.

Intră în Galeria Foto

Hoții i-au dezmembrat mașina chiar în fața casei. Un Mercedes C-Class AMG a fost lăsat pe butuci - GALERIE FOTO
Hoții i-au dezmembrat mașina chiar în fața casei. Un Mercedes C-Class AMG a fost lăsat pe butuci – GALERIE FOTO

Sursă: thesun.co.uk

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide