Un șofer de Mercedes a fost prins cu 244 km/h. Limita de viteză în zonă era de 80!

Autor: David Andrei 07 dec. 2020 Știri auto

Un șofer de Mercedes a fost prins cu 244 km/h într-o zonă în care limita de viteză era de trei ori mai mică. Pe numele șoferului s-a deschis un dosar penal.

GALERIE FOTO

Autobahn-ul este visul tuturor vitezomanilor. Sunt sectoare de zeci de kilometri fără limită de viteză. Dar acolo unde sunt limite, poliția germană îi sancționează dur pe cei care le încalcă. Un șofer de Mercedes va afla asta pe pielea lui. El a fost surprins de radar rulând cu 244 km/h. Evident, nu ar fi nicio problemă într-o zonă în care nu există nicio limită de viteză. Problema lui este însă, indicatorul care arată “80 km/h” pe acel sector de drum.

Restricția a fost impusă temporar, între Raunheim și Wiesbadener din cauza unor lucrări pe autostradă. În zonă își va face apariția un pasaj suprateran.

Ca să se asigure că șoferii respectă restricția temporară, polițiștii au amplasat acolo o cameră video care înregistrează viteza cu care aceștia trec prin zonă.

Șoferul de Mercedes poate ajunge la închisoare pentru că nu a respectat limita de viteză

Încălcarea noii limite de viteză a fost înregistrată pe 21 noiembrie, la ora 10:19 a.m. Polițiștii au făcut publică această informație recent.

Pentru că a condus cu o viteză de trei ori mai mare decât cea admisă în zonă, șoferul s-a ales cu un dosar penal. Poliția a scris despre acest incident pe pagina sa de Facebook. Oamenii legii îi avertizează pe conducătorii auto: “O astfel de viteză îi pune în pericol și pe ceilalți participanți la trafic!”

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, șoferul vitezoman va fi cercetat penalpentru curse ilegale pe drumurile publice, iar permisul de conducere îi va fi suspendat. În cel mai rău caz (sau bun?) acesta ar putea ajunge după gratii.

Polițiștii le transmit un mesaj și celor care sunt sceptici în privința vitezei înregistrate pe autobahn: “Da, radarul este calibrat corespunzător!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Polizei Westhessen



Comentarii
Inchide