Huawei intră pe piața auto. Compania va pune în vânzare un SUV coupe numit SERES SF5 – VIDEO

Autor: Marius Vișan 21 apr. 2021 Știri auto

Huawei a anunțat că va comercializa un vehicul numit SERES SF5. Modelul va fi disponibil în magazinele Huawei din China.

Este vorba de un SUV coupe produs alături de compania auto chineză SERES. Este pentru prima dată, când Huawei include un partener de vehicule în ecosistemul său. Anunțul de lansare a fost făcut la cea de-a 19-a expoziție internațională a industriei de automobile din Shanghai.

Huawei SERES SF5 are o autonomie de 180 km în modul pur electric

Ca răspuns la temerile consumatorilor legate de reîncărcarea și autonomia vehiculelor electrice, Huawei și SERES au creat un nou sistem de extensie a autonomiei.

Noul SERES SF5 oferă flexibilitate utilizatorilor, cu o autonomie de 180 km în modul pur electric pentru a satisface nevoile navetiștilor și de peste 1.000 km în modul de autonomie extinsă pentru călătorii pe distanțe lungi.

SERES SF5 are o accelerație de 0-100 km / h în 4.6 secunde. Performanța vehiculului este, de asemenea, susținută de șasiul ușor din aluminiu și de un sistem avansat de suspensie oferind o accelerație rapidă, un control precis al stabilității și o absorbție superioară a șocurilor.

Huawei SERES SF5 va fi disponibil în magazinele Huawei din China începând cu 21 aprilie

Modelul va fi disponibil în China cu prețul de 246.800 CNY (31.600 de euro) pentru versiunea 4×4. Modelul cu tracțiune 4×2 va costa 216.800 CNY (27.758 de euro).

Soluțiile HUAWEI permit comutarea între aplicațiile de telefonie mobilă și sistemul vehiculului, oferind acces la navigație, muzică și multe altele, oricând, oriunde.

Totodată, oferă control vocal interactiv, permițând utilizatorilor să se concentreze pur și simplu pe condus. HUAWEI HiCar poate conecta mașina la alte dispozitive, poată activa acasă, aparatul de aer condiționat, televizorul și alte dispozitive.

Noul SERES SF5 are un mod de reîncărcare de urgență, de la vehicul la vehicul (vehicle –to-vehicle, V2V)

Asta înseamnă că poate furniza energie vehiculelor izolate în zone greu accesibile. Mașina este prevăzută cu modul de alimentare cu energie vehicul la încărcare (vehicle-to-load, V2L) pentru aparate radio și alte echipamente.

SERES SF5 îndeplinește standardele de design de siguranță de cinci stele. Totodată SERES SF5 dispune de conducere asistată automată la nivel L2 +, asistență la trafic aglomerat și multe alte caracteristici.

Noul SERES SF5 vine în patru culori: Deep Ocean Blue, Charcoal Black, Pearl Pearl și Titanium Silver Grey – împreună cu Midnight Black, Garnet Red și Ivory White pentru ornamentele interioare.

Intră în GALERIA FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Huawei


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide