Hyundai a anunțat ediția limitată i30 N Drive-N, o versiune exclusivă și specială

Autor: Cristian Gubandru 03 mai 2022 Știri auto

Hyundai Motor a anunțat ediția limitată i30 N Drive-N, o versiune exclusivă și specială a modelelor de înaltă performanță Hyundai i30 N și Hyundai i30 Fastback N. Această ediție unică a noului i30 N oferă aceeași experiență de conducere cu un design exterior și interior distinctiv.

Producția a început în ultima săptămână din aprilie, fiind planificat un volum limitat. Circa 620 de unități au fost rezervate de Hyundai Motor Europe, iar restul de 180 de unități Hyundai Motor Company Australia.

Pentru a dezvolta i30 N Drive-N Limited Edition, Hyundai a îmbunătățit actualul i30 N folosind feedback-ul din pieța, feedback-ul media și inspirația de la fanii Hyundai N – care și-au modificat deja unitățile i30 N.

Ediția limitată i30 N Drive-N: hatchback sau fastback

Ediția exclusivă este disponibilă în două stiluri de caroserie – hatchback sau fastback – și două culori de caroserie – Phantom Black Pearl și noul Serenity White Pearl.

Ediția limitată i30 N Drive-N vine, de asemenea, cu o transmisie manuală sau N DCT, transmisia Hyundai cu opt trepte, cu ambreiaj umed, dezvoltată în interior, pentru o experiență de condus și mai sportivă.

Ediția limitată i30 N Drive-N vine standard cu pachetul de performanță și o putere de 280 CP.

Ca și în cazul noului i30 N, versiunea N DCT a lui i30 N Drive-N Limited Edition oferă trei funcții de performanță N pentru o experiență și mai sportivă: N Power Shift, N Grin Shift și N Track Sense Shift.

Folosind butonul N Grin Shift (NGS), mașina va primi un „boost” suplimentar de 10 CP pentru 20 de secunde.

Designul exterior și interior al lui i30 N Drive-N Limited Edition au fost preluate de la noul i30 N pentru a oferi aceeași experiență de condus, într-un pachet mai exclusivist.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Exteriorul va avea jante din aliaj de 19 inch, cu finisaj mat bronz închis; logo-uri Hyundai negre; autocolante speciale pe lateral, față și spate; și două logo-uri Drive-N din bronz închis mat pe aripile laterale.

Mașinile de înaltă performanță Hyundai sunt dezvoltate, testate și perfecționate la Nürburgring-Nordschleife din 2011.

Interiorul fiecărei unități este echipat cu o emblemă unică numerotată, care ilustrează numărul producției în volumul limitat de 800 de unități. Alcantara cu cusături roșii va acoperi volanul, schimbătorul de viteze, cotieră și frâna de mână. Toate accentele care decorează interiorul vor fi de culoare roșie. Acest lucru se aplică centurilor de siguranță față și spate, butoanelor N de la volan, inserțiilor și cusăturilor scaunelor. Ediția limitată i30 N Drive-N are și covorașe exclusive cu inscripții specifice.

Pe lângă caracteristicile de siguranță care vin standard la i30 N, i30 N Drive-N ediția limitată cu transmisie manuală vine și cu avertizare de coliziune unghi mort și avertizare de coliziune în trafic transversal din spate.

Pentru un plus de confort și comoditate, pasionații N se pot bucura și de volanul încălzit, de un ecran tactil AVN mare de 10,25 inch și de încărcătorul wireless.

Deschis în 1995, Centrul de cercetare și dezvoltare Namyang este inima rețelei globale de cercetare și dezvoltare a companiei, locul de naștere al Hyundai N și locul în care a fost conceput i30 N.

N înseamnă și Nürburgring. Tehnologiile de înaltă performanță Hyundai sunt testate și dezvoltate în continuare pe una dintre cele mai provocatoare circuite de curse din lume, Nürburgring-Nordschleife.

Sursa: Hyundai

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide