Hyundai aduce la SEMA un concept car bazat pe noua Kona – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 31 oct. 2023 Știri auto

Hyundai va fi prezent la ediția din acest an a SEMA, din SUA. Producătorul coreea a pregătit un exemplar de Kona modificat într-un stil foarte agresiv.

Cu ocazia SEMA Show 2023, Hyundai prezintă un nou concept car ce are la bază noua generație a modelului Kona. Intitulat Kona Jayde Concept, exercițiul de design propus de producătorul coreean combină accesorii practice și modificări stilistice care oferă noului său model subcompact o prezență mai agresivă.

Exteriorul este colantat într-o nuanță de turcoază, care oferă un contrast foarte puternic împreună cu elementele de protecție negre, care sunt prezente în jurul caroseriei. SUV-ul a primit, de asemenea, elemente de design discrete de la Air Design, inclusiv un splitter pentru bara frontală, extensii pentru praguri și o extensie pentru spoilerul spate. Statura mai sportivă este accentuată de un set de arcuri de coborâre Eibach, care coboară garda la sol cu 51 mm, în timp ce un set de roți de 20 de inch este prevăzut cu anvelope 235/40/ZR20 Michelin Pilot Sport 4 S.

De asemenea, pe lângă modificările estetice, Kona Jayde a primit și un portbagaj de acoperiș Thule Pulse Alpine, montată pe șine furnizate de aceeași companie. Tot Thule a furnizat și suportul pentru biciclete montat în partea din spate a mașinii.

Hyundai aduce la SEMA conceptul Kona Jayde

În interior, există o pereche de scaune Recaro Sportster CS finisate cu un model de tip tartan, care se potrivește cu exteriorul. Compania a adăugat, de asemenea, o grămadă de accesorii originale Hyundai, cum ar fi covorașe mochetate, accesorii pentru praguri și o tavă pentru portbagaj reversibilă.

Hyundai nu a menționat nimic despre pachetul propulsor al conceptului Kona Jayde, dar designul său exterior dezvăluie faptul că acest concept este bazat pe versiunea termică a noii generații Kona. Conceptul Kona Jayde a fost creat în colaborare cu Mobis, furnizorul de piese și accesorii originale Hyundai, prezentând potențialul de tuning al SUV-ului. Debutul oficial al conceptului este programat pentru 31 octombrie la SEMA Show 2023 din Las Vegas.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyudai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide