Hyundai dezvăluie cel mai mic model electric. Mini-vehiculul atinge o viteză maximă de 7 km/h – VIDEO

Autor: ProMotor 27 oct. 2020 Știri auto

Hyundai a dezvăluit săptămâna aceasta primele imagini cu cel mai mic model electric al gamei. Obiectivul producătorului este de a oferi experiențe memorabile de mobilitate și celor mai mici clienți – copiilor.

Exteriorul are că sursă de inspirație modelul concept electric, prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019. Echipa Hyundai a adaptat tema de design – „kinetic cube” – caracterizată prin forme unghiulare și suprafețe netede, pentru a crea acest autovehicul de culoare Performance Blue cu accente în nuanțe de portocaliu.

Cel mai mic vehicul electric Hyundai atinge o viteză maximă  de 7 km/ h

Mini-vehiculul electric – care dispune de un singur loc pentru conducătorul auto – prezintă două motoare de tip DC, viteză maximă atinsă fiind de 7 km/ h.

Sustenabilitatea a reprezentat mereu o sursă de inspirație pentru Hyundai, iar noul model a fost creat dintr-un material reciclabil – lemn. Deși autonomia nu a fost încă stabilită oficial, mini-vehiculul poate fi alimentat prin intermediul tehnologiei „Emotion Adaptive Vehicle Control”, care monitorizează starea emoțională a conducătorului auto și acționează în funcție de această.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=Ptli4nN9nK0&feature=youtu.be

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Hyundai



Comentarii
Inchide