Hyundai Ioniq 6 First Edition – Ediție limitată la doar 2500 de exemplare

Autor: Ionuț Vîlciu 26 oct. 2022 Știri auto

Hyundai a anunțat prețurile și specificațiile Ioniq 6 First Edition. Mașina are elemente de design speciale și este primul model care va purta noul logo Hyundai.

Ioniq 6 este al doilea membru al familiei Hyundai Ioniq de vehicule complet electrice. Modelele First Edition sunt echipate cu un pachet de design care adaugă roți de 20 inch finisate în negru mat, capace de oglinzi negre, bare de protecție negre și ornamente laterale negre. Sunt disponibile patru culori de caroserie: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Metallic și Gravity Gold Matte.

Interiorul mașinii este confecționat din materiale ecologice, lucru despre care compania spune că face parte din „viziunea pentru sustenabilitate”. Ioniq 6 First Edition dispune de covorașe exclusive cu design tartan, scaune încălzite față și spate, un volan încălzit și un sistem audio premium Bose, dar și un sistem de încărcare wireless a telefonului.

Ce performațe are Hyundai Ioniq 6 First Edition?

Varianta standard a lui Ioniq 6 va fi disponibilă cu o baterie de 53 kWh, dar modelul First Edition dispune de pachetul mai mare de baterii. Aceasta are o capacitate de 77,4 kWh, iar autonomia este de 515 kilometri.

Cu o configurație cu două motoare, Ioniq 6 First Edition oferă tracțiune integrală. Puterea maximă este de 320 de cai putere și 605 Nm de cuplu. Sprintul 0-100 se realizează în 5,1 secunde.

„Ioniq 6 a primit deja un răspuns covârșitor de pozitiv din partea clienților și a mass-media deopotrivă, prin combinația sa dintre stilul raționalizat și performanța vehiculelor electrice pe distanțe lungi”, a declarat Ashley Andrew, șeful Hyundai UK.

Ioniq 6 First Edition va fi pus în vânzare pe 9 noiembrie. Producția va fi limitată la 2500 de unități. Mașina va fi vândută numai în Germania, Marea Britanie, Franța, Norvegia și Țările de Jos. Ioniq 6 va fi disponibil și în alte două niveluri de echipare: Premium și Ultimate. Prețul și specificațiile vor fi anunțate în curând.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide