Hyundai preia prima poziție în clasamentul înmatriculărilor auto înregistrate de mărcile de import în România

Autor: Marius Vișan 03 nov. 2021 Știri auto

După primele 10 luni ale anului 2021, Hyundai Auto România înregistrează o creștere a vânzărilor de 30,3% față de aceeași perioada a anului trecut, propulsând marca Hyundai pe prima poziție în topul înmatriculărilor de autoturisme noi de import, cu o cota de piață de 7,6%.

Totodată, conform statisticilor DRPCIV, și în luna octombrie a.c., Hyundai conduce clasamentul înmatriculărilor de autoturisme noi de import, cu 965 de unități și o cota de piață de 10%.

„Prioritatea noastră rămâne în continuare clientul. În acest moment, mai mult decât oricând, depunem toate eforturile necesare pentru a onora fiecare comandă”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto România.

În prezent, Hyundai Auto România pune la dispoziția clienților o gama variată de autovehicule și de sisteme de propulsie, dintre care 10 modele eco (electrice, hybrid și plug-în). Obiectivul importatorului este de a poziționa Hyundai drept unul dintre promotorii mobilității eco la nivel național.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide