Noul SUV Hyundai Tucson are un preț atractiv prin RABLA 2021. Cel mai accesibil Tucson de până acum

Autor: Marius Vișan 25 mart. 2021 Știri auto

Programul guvernamental RABLA 2021 ar urma să înceapă în luna aprilie.

Pentru anul acesta veștile sunt bune pentru cei care vor să-și schimbe mașina. Asta pentru că primele de casare se majorează de la 6.500 de lei la 7.500 de lei. De asemenea, crește și valoarea ecobonusului pentru achiziția de mașini hibrid și GPL. În cazul hibridelor, ecobonsul se majorează de la 2.500 de lei la 3.000 de lei. În cazul ecobonusului GPL valoarea acestuia se majorează de la 1.000 de lei la 1.500 de lei.

În aceste condiții, cei care vor să achiziționeze o mașină nouă, au acum un motiv în plus: ecobonusuri mai mari!

Una dintre cele mai interesante mașină apărute de curând, din categoria SUV, este Hyundai Tucson. După noile reglementări RABLA 2021, SUV-ul are un preț sub pragul sumei de 20.000 de euro.

Hyundai Tucson costă 19.300 de euro (TVA inclus) prin RABLA 2021

Mulțumită Programului RABLA, este cel mai accesibil Tucson care poate fi cumpărat în acest moment. Dispune de un motor pe benzină de 1.6 litri care produce 150 de CP, tracțiune 4×2 și transmisie manuală cu 6 trepte.

Versiunea mild-hybrid costă 25.300 de euro (TVA inclus), pe când versiunea hibridă cu motor de 1.6 litri de 230 de CP, tracțiune 4×4 și cutie de viteze automată cu șase trepte costă 28.900 de euro.

Cel mai scump Tucson costă 36.700 de euro. Acesta are sub capotă un sistem plug-in hibrid cu motor de 1.6 litri, benzină, care produce 265 de CP, tracțiune integrală, precum și cutie de viteze automată cu șase trepte. Mașina dispune de pachet ”Luxury”.

Intră în GALERIA FOTO

 

Fără doar și poate, atracția principală când vorbim de designul noului Tucson se află în partea din față. Nouă înfățișare iese în evidență prin cea mai recentă semnătură Hyundai pentru arhitectură farurilor denumită „Parametric Hidden Lights”.

Exteriorul noului Tucson a fost proiectat pentru a exprimă ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”. Este un stil care folosește linii, fațete, unghiuri și forme pentru a crea suprafețe inspirate de artă cinetică. De asemenea, luminile de zi sunt perfect integrate în grilă frontală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide