Hyundai Tucson facelift a fost dezvăluit. Ce îmbunătățiri i-au fost aduse popularului SUV compact?

Autor: Ionuț Vîlciu 21 nov. 2023 Știri auto

Hyundai a prezentat actualizarea pentru SUV-ul Tucson. Unul dintre cele mai populare SUV-uri din Europa beneficiază de un interior complet nou.

Hyundai a dezvăluit noul Tucson facelift, model ce urmează să ajungă la vânzare pe piețele europene în decursul anului următor. Deocamdată, constructorul coreean nu a oferit foarte multe detalii de ordin tehnic, dar setul de fotografii publicat ne oferă o privire asupra schimbărilor, cel puțin de ordin estetic, pe care le-a suferit SUV-ul de segment C.

Chiar și așa, observăm că designul actualei generații a evoluat, aspectul fiind puțin cizelat, pe alocuri chiar mai robust decât înainte. Grila frontală a fost complet redesenată, iar partea inferioară a grilei evocă un scut de protecție. În rest, modificările au fost păstrate la minimum, dar Hyundai spune că ne putem aștepta la noi modele pentru jantele din aliaj și alte actualizări aduse părții din spate.

Hyunday Tucson facelift suferă o schimbare importantă la interior

Mutându-ne atenția către interior, putem observa volanul mai simplu, cu trei spițe, pe care l-am văzut și pe noua generație a crossover-ului Kona, spre exemplu. Totuși, adevăratele schimbări se află în spatele volanului, deoarece Tucson are acum o planșă de bord complet modificată. Hyundai a folosit un design mai vertical și a integrat cele două ecrane de 12,3 inch ale mașinii sub un singur panou de sticlă.

Sub acestea putem observa noile comenzi pentru climatizare, dar și gurile de ventilație redesenate pentru a se integra cu noul design, mai drept, al planșei de bord. De asemenea, consola centrală a suferit schimbări, deoarece selectorul transmisiei a fost montat pe coloana de direcție, întocmai ca la Kona. Grație acestui fapt, pe aceasta a putut fi montat un încărcător wireless, acompaniat de două suporturi de pahare.

Nu există informații despre opțiunile de motorizare în acest moment, dar ne putem aștepta la o gamă de motorizări asemănătoare, dar care va primi îmbunătățiri. Vom afla mai multe informații despre facelift-ul adus lui Hyundai Tucson în săptămânile ce urmează.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide