I-a zburat acoperișul mașinii în mers. Un posesor de Tesla Model Y povestește

Autor: Promotor 06 oct. 2020 Știri auto

Nu este primul și, având în vedere problemele raportate de alți posesori de Tesla Model Y, se pare că nu va fi nici ultimul. Un șofer a povestit că acoperișul mașinii sale a zburat în mers.

GALERIE FOTO

Tesla pică încă o dată testul calității. Un utilizator de Twitter a postat un video în care mașina sa apare rulând fără acoperiș. Nathaniel susține că acoperișul a zburat, pur și simplu, în mers. Abia luase mașina de la reprezentanță și se îndrepta către casă.

Noul posesor de Tesla Model Y fusese la dealer însoțit de tatăl său pentru a-și lua mașina nouă acasă. “La un moment dat, am început să auzim foarte mult zgomot produs de vânt”, povestește acesta. Cei doi au crezut că au uitat un geam deschis. De fapt, alta era problema și era mult mai gravă. Un minut mai târziu, acoperișul panoramic s-a desprins și a zburat de pe mașină.

Cei aflați la bord au filmat cum Model „decapotabil” rulează pe autostradă. „Elon Musk, de ce nu ne-ai spus că Tesla vinde decapotabile?”, este întrebarea ironică ce însoțește filmarea.

NAthaniel nu menționează nimic despre soarta acoperișului din sticlă, dar desprinderea unei suprafețe atât de mari ar fi putut reprezenta un pericol real pentru ceilalți participanți la trafic. Cel care a rămas fără acoperiș a alertat poliția în privința piesei din sticlă pierdute pe autostradă.

S-au întors la reprezentanță cu mașina fără acoperiș, iar cei de acolo le-au spus că, cel mai probabil, a fost vorba despre garnituri defecte sau că suprafața vitrată de pe acoperiș nu a fost bine instalată în fabrică. Încă o eroare a echipei de control al calității de la Tesla.

Reprezentanța i-a propus proaspătului posesor de Tesla Model Y să îi repare mașina gratuit. Acesta nu a fost de acord și a cerut o altă mașină. De preferat, una cu acoperișul atașat corect.

Tesla – colecție de probleme

În vara care a trecut, mai mulți posesori de Model X cu portiere tip fluture au raportat probleme la acoperișul mașinii. Mai mulți au povestit cum bucata de acoperiș dintre cele două portiere s-a desprins în mers.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide