I s-a blocat semnalul? El este șoferul care semnalizează în viraje

Autor: ProMotor 16 ian. 2020 Știri auto

I s-a blocat semnalul? Asta s-au întrebat cei care l-au văzut pe șoferul care semnalizează în viraje. Camera de bord a unui alt șofer a surprins decizia amuzantă a celui care nu ia niciun viraj fără să dea semnal.

Galerie foto

Filmarea a fost realizată pe un drum din județul Suceava, iar personajul principal a fost un șofer de Volkswagen Golf cu număr de București.

Pe un drum virajat, șoferul nu ia nicio curbă fără să-și anunțe… traiectoria. Dă semnal stânga în virajul la stânga, semnal dreapta în virajul la dreapta, astfel că șoferul este nevoit să acționeze aproape continuu maneta de semnalizare.

Cei care îl filmează stau la câțiva metri în spatele lui și râd în hohote, dar arată îngrijorare atunci când șoferul de Golf ignoră marcajul continuu dintre cele două sensuri de mers și pare să se comporte ca și cum s-ar deplasa pe un drum cu sens unic.

Când cel care face exces de zel și de semnal trage pe dreapta, cei care îl filmează coboară geamul și îi explică faptul că nu era nevoie să semnalizeze în curbe.

Utilizatorii de Facebook care au văzut filmarea se amuză și ei: “A semnalizat ăsta pentru fiecare BMW!”, “Ăsta semnalizează și când se dă jos din mașină!” sau “Dacă o să meargă pe Transfăgărășan, îi bubuie semnalizările”, sunt doar trei dintre miile de comentarii care însoțesc postarea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide