Ce a pățit un șofer care mergea cu 246 km/h pe Autostrada Soarelui

Autor: ProMotor acum 3 ani Știri auto
Ce a pățit un șofer care mergea cu 246 km/h pe Autostrada Soarelui

Un șofer a fost surprins de aparatul radar în timp ce mergea cu 246 km/h pe Autostrada Soarelui. Acțiunea desfășurată de polițiști în weekend pe autostrăzile din România a mai dus la sancționarea altor 320 de șoferi, 27 dintre aceștia fiind lăsați fără permis.

În perioada 11 – 12 ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au dat 320 de sancţiuni contravenţionale, iar pentru neregulile constatate au reţinut 27 de permise de conducere.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 12 ianuarie 2020, la km 21, pe Autostrada A3 Bucureşti-Braşov, pe sensul către Ploieşti, când poliţiştii au depistat un bărbat circulând cu viteza de 246 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

De asemenea, la data de 12 ianuarie, poliţiştii au depistat un bărbat care conducea, pe Autostrada A3, Bucureşti – Braşov, cu viteza de 205 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteza este de 130 km/h. Bărbatului i-a fost reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile, fiind sancţionat contravenţional, cu amendă de 2.900 de lei.

Totodată, la data de 12 ianuarie, ora 14:19, poliţiştii au depistat un bărbat de 64 de ani, circulând pe Autostrada A1, pe sensul opus de mers. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.160 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide