Un șofer este cercetat pentru trei infracțiuni. El s-a dat de gol când a demarat în trombă

Un șofer este cercetat pentru trei infracțiuni. El s-a dat de gol când a demarat în trombă

Autor: ProMotor acum 5 luni Știri

Un bărbat de 32 de ani, din Hârșova, a fost reţinut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere și ultraj. Acesta a fost prezentat magistraţilor, pe numele lui fiind dispusă măsura arestării preventive.

La data de 6 noiembrie, bărbatul în cauză a fost depistat în cadrul unui filtru rutier de un echipaj de poliție, în timp ce conducea un autoturism raza orașului Țăndărei fără a deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la fața locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o polițistă ce se afla în filtrul rutier.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă

Bărbatul a fost urmărit și interceptat în scurt timp pe raza orașului Țăndărei, iar în momentul în care a fost extras din autoturism, a lovit cu pumnii și picioarele un jandarm care acorda sprijin efectivelor de poliție.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul cât și prelevarea de probe biologice de sânge.

La data de 7 noiembrie, pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Fetești pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice” și „ultraj”.

Nici jandarmul nici colega nu au avut nevoie de îngrijiri medicaleComentarii
Inchide