Iată cum ar putea arăta viitorul Apple Car!

Autor: Mihai Morcovescu 11 nov. 2021 Știri auto

Deși nu a fost confirmat încă oficial, Apple lucrează la viitorul vehicul electric al cărui debut ar urma să se producă în 2025. Dovadă sunt aceste imagini create și publicate de o firmă de leasing de peste Ocean.

Gigantul californian lucrează din anul 2014, într-o locație secretă din apropierea sediului companiei din Cupertino, la un proiect denumit „Titan”, care include și construirea unui autovehicul cu emisii zero, care ar urma să concureze cu modelele Tesla.

După doar doi ani, din cauza unor conflicte interne și probleme apărute la nivel de conducere, se părea că Apple va abandona ideea unei mașini electrice. Cele mai recente informații indică faptul că au fost depășite toate problemele și că proiectul se derulează conform planului. merge mai departe.

Reprezentanții Apple au ținut secret toate detaliile legate de vehiculul pe baterii până astăzi, când firma de leasing Vanarama a publicat un set de randări care dezvăluie designul viitorului Apple Car. Acestea au fost create pe baza brevetelor depuse de cei de la Apple.

Design retro și interior supertehnologizat

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Din imagini se poate observa aspectul retro al lui Apple Car și o caroserie lipsită de montanți, a cărei parte superioară este realizată integral din sticlă și cuprinde parbrizul, luneta, geamurile laterale și plafonul panoramic. Pe imensa grilă frontală tronează, evident, logo-ul Apple.

Interesante sunt și portierele, care au deschidere inversă pentru a facilita accesul la interior, în timp ce blocurile optice față și spate sunt sub forma unor baghete transparente montate pe toată lățimea mașinii.

În același timp, se remarcă o gardă la sol înaltă care, coroborată cu forma mașinii, indică faptul că viitorul Apple Car ar putea fi în momentul lansării un SUV coupe de mici dimensiuni sau un crossover coupe.

La interior se distinge ecranul digital de mari dimensiuni care acoperă toată suprafața planșei de bord, volanul cu aspect de manșă în genul celui de pe Tesla Model X, precum și cele patru scaune individuale ce se pot roti la 360 de grade.

Este de așteptat ca versiunea de serie a viitorului Apple Car să nu arate deloc așa, dar la fel de bine este posibil ca unele elemente de design și tehnologii să le regăsim și pe modelul ce va fi lansat în 2025.

Sursa: Autoevolution.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Vanarama via Autoevolution


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide