Cel mai ieftin model Hyundai în România. Compania asiatică prinde tracțiune în țara noastă

Autor: Marius Vişan acum 2 săptămâni Știri

Modele produse de sud coreenii de la Hyundai încep să fie foarte apreciate și în România. Prețurile avantajoase ar fi unul dintre motive.

Hyundai i10 este o mașină de oraș, la un preț corect. Este mică, o poți parca oriunde dar oferă loc pentru patru persoane și un pic de bagaj.

i10 reprezintă unul dintre cele mai importante modele ale gamei de pe piața din Europa. Hyundai i10 este în concurență atât cu ”vărul” KIA Picanto, cât şi cu Fiat Panda sau Toyota Aygo.

Hyundai i10 este ideal pentru cine are treabă multă în oraș, face servicii de livrare produse sau curierat cu plicuri. De asemenea, este perfectă ca primă mașină pentru o persoană tânără care abia și-a luat permisul de conducere.

În acest moment este cel mai ieftin model din configuratorul Hyundai. Un exemplar nou-nouț poate fi achiziționat cu 8.285 de euro prin Programul Rabla 2021.

Hyundai i10 costă doar 8.285 de euro în România

Noul i10 este disponibil cu două variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 de CP, cuplu 96 Nm și 1,2 litri MPi patru cilindri, 84 de CP, cuplu motor 118 Nm. Ambele motoare dispun fie de o cutie manuală cu cinci trepte, fie de una automată. Pentru suma de aproape 8.300 de euro clientul primește motorul cu o putere mai mică și cutie manuală.

Intră în GALERIA FOTO

Pentru cei care vor mai multă sportivitate există Hyundai i10 N Line (Preț 11.565 de euro prin Rabla 2021)

Hyundai i10 N Line este cel de-al patrulea model al gamei care dispune de pachetul de echipare „N Line’’. Autovehiculul îmbină designul i10 cu sportivitatea N Line. Nouă versiune beneficiază de un propulsor pe benzină T-GDi de 1 litru, care oferă performanțe sporite, dar și de o serie de actualizări ale designului.

Acestea includ bară de protecție și grilă, jantele din aliaj de 16 inchi, luminile de zi cu led, precum și interiorul inspirat din lumea motorsport. Volanul și schimbătorul de viteze sunt personalizate cu logo-ul „N”, iar gurile de aer cu accente de culoare roșie, scaunele sport și pedalele cu inserții metalice contribuie la o experiență plăcută pentru șofer.


Sursa foto: Hyundai


Comentarii
Inchide