Ilie Năstase a fost gazda Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică la Țiriac Collection

Autor: Cristian Agatie 21 sept. 2021 Știri auto

Ilie Năstase a fost gazda Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică la Țiriac Collection. Marele tenisman și-a prezentat motocicleta Vespa integrată în colecție și s-a întreținut cu invitații.

Intră în Galeria FOTO

Membrii comitetului executiv al Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică (EAES), aflați în România pentru o întâlnire importantă de strategie a dezvoltării chirurgiei endoscopice și robotice în Europa, au vizitat vineri, 17 septembrie, galeria Tiriac Collection din Otopeni, declarându-se impresionați de colecția auto și de modelele expuse.

Evenimentul a reunit chirurgi cu largă experiență profesională și academică din Spania, Italia, Suedia, Israel, Marea Britanie, Olanda și România care pe lângă atribuțiile incluse în programul de lucru au beneficiat și de un tur ghidat al galeriei, aflând detalii inedite despre mașinile și motocicletele colecției.

Întrunirea medicilor în Romania a fost coordonată de către Prof. Dr. Cătălin Copăescu, membru al comitetului executiv EAES, pasionat la rândul său de mașini, care a organizat în curtea galeriei Tiriac Collection o zonă dedicată vehiculelor ARO IMS, pe care specialiștii din domeniul medical au avut șansa de a le conduce.

Ilie Năstase, gazda Asociației Europene de Chirurgie Endoscopică la Țiriac Collection. Ce exponat deține Ilie

La solicitarea membrilor EAES, invitatul special în cadrul turului organizat la Tiriac Collection a fost Ilie Năstase, care și-a prezentat motocicleta Vespa integrată în colecție și a purtat o discuție cu invitații pe teme legate de tenis, sport, autovehicule, dar și sănătate, centrată pe rigorile performanței și evoluția tehnologiei.

Galeria reunește colecția de automobile și motociclete a domnului Ion Țiriac, integrând peste 150 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate, mașini super-performante, evidențiind cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Colecția, localizată în Otopeni, strada Calea Bucureștilor, numărul 289, este deschisă publicului în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00-19:00. Tiriac Collection pune la dispoziția vizitatorilor informații despre istoria modelelor auto expuse atât în limba română, cât și în limba engleză.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide