Imagini apocaliptice pe o șosea din România. O cisternă s-a răsturnat și a explodat

Autor: David Andrei 04 iun. 2021 Știri auto

Imagini apocaliptice s-au putut vedea pe o șosea din România joi seara. O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat în județul Brăila și a explodat.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe ND 21A, între localitățile Bărăganu și Țăndărei din județul Brăila. Din primele cercetări, vehiculul de mare tonaj, încărcat cu motorină, ar fi intrat în balans și s-ar fi răsturnat. La scurt timp au apărut flăcări în zona anvelopelor. În jurul orei 18:30, în timp ce pompireii încercau să elimine incendiul, cisterna a explodat.

Mai mulți participanți la trafic au apelat numărul de urgență. La fața locului au ajuns trei autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și Garda de Intervenție Însurăței.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 61 de ani din Republica Moldova, a reușit să iasă la timp din cabină. Acesta a suferit răni minore și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Starea lui nu a necesitat transportul la spital.

Trafic blocat ore bune după ce o cisternă a explodat

Traficul a fost blocat complet pe ambele sensuri de mers după răsturnarea cisternei pe carosabil. Echipele de intervenție au luat această măsură și pentru că cisterna era încărcată cu motorină și exista riscul unei noi explozii.

Potrivit Inspectoratului Poliție Brăila, conducătorii auto au fost redirecționați către DN21 și DE 584. Fumul dens și negru se putea vede de la mare distanță. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 19:20.

Traficul s-a reluat după îndepărtarea cisternei și a combustibilului scurs pe carosabil.

VIDEO:

O altă cisternă a luat foc pe Autostrada A1

În urmă cu o lună, o altă cisternă a luat foc pe Autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 97, pe sensul de mers dinspre București către Pitești. Aceea transporta benzină și motorină.

Șoferul a observat fum în mers, a tras pe banda de urgență și a apelat numărul de urgență 112. Au intervenit la fața locului trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un echipaj de intervenție la accidente chimice, biologice, radiologice și nucleare

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Brăila



Comentarii
Inchide