Imagini incredibile la Brașov. Un TIR a rămas blocat pe o străduță îngustă

Autor: David Andrei 26 mai 2021 Știri auto

Imagini incredibile au fost surprinse zilele trecute în Brașov. Un TIR a intrat pe o străduță îngustă și nu a mai putut să iasă. Șoferul era bulgar.

GALERIE FOTO

Șoferul bulgar a vrut să evite blocajele rutiere de pe DN1 și a ales o altă rută indicată de GPS. Un GPS care nu știa că bărbatul conduce nu un autoturism, ci un TIR format din cap tractor și remorcă.

TIR-ula ajuns astfel în centrul Brașovului. Șoferul a continuat să înainteze, convins că va ajunge astfel mai repede la destinație, dacă nu va sta zeci de minute în coloană. Dar, ajuns pe Scheii Brașovului, acesta și-a dat seama că nu mai poate înainta. Autotrenul său era mult prea lat și mult prea lung pentru străduța îngustă din cartierul Schei.

Locuitorii brașoveni care au văzut TIR-ul blocat în dreptul ferestrelor și ușilor lor au apelat numărul de urgență 112. Polițiștii de la Brigada Rutieră au sosit la fața locului. Aproximativ o oră, aceștia au încercat să ghideze șoferul ca să îi elibereze vehiculul.

Comunicarea între oamenii legii și șoferul bulgar a fost extrem de dificilă. Conducătorul auto nu cunoștea limba engleză și nici limba română.

Bărbatul de cetățenie bulgară voia să iasă spre Râșnov, apoi să ajungă la Predeal.

TIR blocat pe o stradă îngustă din Brașov – Pagube produse la locuințele din zonă

TIR-ul blocat pe strada îngustă din Brașov a produs mai multe pagube materiale la locuințele din zonă. Două case s-au ales cu tencuiala avariată. Mai mulți localnici s-au plâns că autotrenul le-ar fi stricat obloanele din lemn ale geamurilor, care se deschid spre exterior.

Șoferul a părăsit Brașovul fericit că a scăpat. Astfel, cei care s-au ales cu pagube sunt nevoiți să le plătească din buzunar.

Surprinzător este faptul că TIR-ul a ajuns în centrul orașului fără să fie oprit de vreun polițist.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide