Imagini cu interiorul noii Tesla Cybertruck. Camioneta electrică beneficiază de un ecran uriaș

Autor: Ionuț Vîlciu 26 mai 2023 Știri auto

Noi imagini cu interiorul camionete electrice Tesla Cybertruck au apărut pe internet. Interiorul este dominat de un ecran de dimensiuni generoase.

Tesla Cybertruck este una dintre cele mai anticipate mașini, nu doar electrice, ale acestui an. Pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială, ce va avea loc în toamna acestui an, descoperim tot mai multe detalii despre camioneta cu design neconvențional. La această listă de detalii putem include acum și modul în care arată interiorul mașinii, cel puțin în această fază.

Tesla Cybertruck are un unghiular care nu seamănă deloc cu exteriorul curbat al celorlalte modele produse de tesla. Aceeași poveste se repetă cu siguranță similar la interior, judecând după câteva fotografii imortalizate lângă Texas Gigafactory și postate pe forumul Cybertruck Owners Club, relatează Carscoops.

Interiorul lui Tesla Cybertruck este dominat de ecranul central

Interiorul are o abordare minimalistă, dominată de o tabletă uriașă cu ecran tactil orientat pe orizontală, care iese dintr-un tablou de bord simplu, care pare să nu conțină alte comenzi. Dacă ați mai condus un Model 3, probabil va fi o experiență familiară. Putem vedea, de asemenea, un compartiment de depozitare dreptunghiular larg sub scaune despre care știm deja că include suporturi pentru pahare și un suport de încărcare wireless.

Putem observa și parbrizul foarte lung și înclinat, care se prelungește mult peste bord, care probabil va fi destul de greu de curățat pe interior.

În aceeași temă neconvențională se încadrează și volanul mașinii, care are o formă rectangulară. Actualele modele Tesla vin dotate fie cu volanul de tip Yoke, fie cu unul obișnuit, complet circular, așa că cel folosit pe Cybertruck este complet diferit în concept. Mai mult, oricine a condus o Tesla înainte va recunoaște comenzile rotative integrate în spițele volanului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide