Un Tesla Model 3 a izbucnit în flăcări la 10 minute după ce a ieșit din service – VIDEO

Autor: Adrian Somai 21 mart. 2023 Știri auto

Un Tesla Model 3 s-a transformat într-un morman de fiare arse după ce a izbucnit în flăcări la doar zece minute după ce a ieșit din service. Proprietarul mașinii susține că Model 3 a început brusc să ardă intens, neputand fi salvată nici de pompieri. Nu este însă prima întâmplare ciudată prin care a trecut acest Model 3, automobilul Tesla putând fi catalogat drept un adevărat “supraviețuitor” dacă ne gândim la toate evenimentele prin care a trecut de-a lungul timpului.

Ali Hasam, proprietarul acestui Tesla Model 3, povestește că a avut mașina într-un service autorizat, acolo unde au fost operate mai multe lucrări la bara de protecție, care se desprinsese de pe mașină, potrivit Carscoops.

După ce și-a preluat mașina și a ieșit din service, Ali Hasam a condus timp de aproximativ zece minute, după care a observat că din partea inferioară a mașinii iese fum. Este dificil însă de spus care este locul de unde a pornit focul, putând fi vorba fie de baterie, fie de cablajele din podeaua mașinii. Ce este cert însă este că focul s-a răspândit extrem de rapid, așa cum se poate observa și în imagini, distrugând mașina aproape în totalitate.

Mașina a trecut prin mai multe evenimente nefericite

Incendiul este unul destul de ciudat, proprietarul mașinii neacuzand pentru moment direct service-ul care a reparat mașina anterior evenimentului nefericit. Totuși, Ali Hasam tinde să creadă că incendiul ar avea legătură cu lucrările făcute, mai ales în condițiile în care fixarea barii de protecție a presupus și reconectarea senzorilor și a cablurilor.

Mașina a trecut însă de-a lungul timpului prin mai multe evenimente nefericite, care ar fi putut provoca anumite defecțiuni ascunse. Spre exemplu, în vara anului trecut, mașina a fost victima unei viituri de apă, fiind inundată.

Anterior, Ali Hasam remarcase și alte probleme tehnice. Spre exemplu, sistemul de climatizare nu putea să dea aer rece în timpul zilelor călduroase de vară. Mai mult, la doar o zi după ce își cumpărase mașina, Ali a fost protagonistul unui accident serios, lucrările de reparație ajungând la aproximativ 30.000 de euro.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide