Imagini incredibile: O mașină gonește pe șosea cu patru copii atârnați pe praguri

Autor: George Cristea 06 mart. 2021 Știri auto
Imagini incredibile: O mașină gonește pe șosea cu patru copii atârnați pe praguri

Imagini incredibile surprinse într-o comună din Suceava: o mașină gonește pe șosea având patru copii atârnați pe praguri și barele de acoperiș. Un bărbat indignat a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar polițiștii s-au autosesizat.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii s-au sesizat după ce în spațiul public au apărut fotografii care prezentau o mașină care transporta patru copii pe pragurile mașinii, atârnați de barele de acoperiș. Postarea utilizatorului Mugurel Mugurel a fost însoțită de un mesaj de indignare.

„Astăzi, în jurul orei 13.00, Zvoriştea (Buda) Domnul șofer a umplut mașina cu copii din fața școlii, inclusiv 4 atârnați de mașină, conducând cu 60 km/ora chiar peste.. Cat de inconștient poate fi..?!”, a scris Mugurel Mugurel pe Facebook, potrivit publicației Monitorul de Suceava.

Imagini incredibile: copii atârnați de pragurile unei mașini

Polițiștii au stabilit că mașina a fost condusă pe raza comunei Zvoriștea de o femeie de 20 de ani din localitate.

„Aceasta a preluat-o pe sora sa de la școală și pe alți trei colegi, la plecarea de pe loc pe barele metalice exterioare poziționându-se alți patru minori. Femeia a rulat în acest fel câțiva zeci de metri, ulterior oprind vehiculul și solicitându-le celor patru minori să coboare”, a transmis IPJ Suceava.

Polițiștii au audiat-o pe femeie, dar și pe părinții copiilor implicați. Aceștia au fost avertizați și instruiți cu privire la pericolele generate de acest tip de comportament, iar femeia a fost amendată cu 1.160 lei pentru încălcarea legislației rutiere, respectiv pentru transportul persoanelor în afara caroseriei. Polițiștii continuă verificările cu privire la alte aspecte privind punerea în pericol a vieții sau sănătății copiilor respectivi.

Nu este prima oară când în județul Suceava se întâmplă lucruri năstrușnice. Este județul în care permisele și înmatriculările se rezolvă pe șpagă, iar serviciul de informații care ar trebui să îi supravegheze pe polițiști îi ajute să fure mai eficient. Tot aici, recent, o polițistă a devenit celebră în toată România după ce colegul ei a uitat stația radio deschisă în mijlocul nopții.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide